Trump’tan ekstra yüzde 20 indirim

Güncelleme Tarihi:

Trump’tan ekstra yüzde 20 indirim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2013 00:00

Trump Alışveriş Merkezi, temmuz ayı boyunca her pazar günü ziyaretçilerine ekstra yüzde 20 indirim fırsatı sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Pazar günü Trump Alışveriş Merkezi’ne gelen misafirler, kampanya katılımcısı mağazadan alışverişini yapacak, mağazanın kendi indiriminin üzerinden kasada ekstra yüzde 20 indirim daha kazanacak. Bu kampanya ziyaretçilere doğrudan fayda sağlayacaklarını ifade eden, Trump Towers Istanbul Genel Müdürü Bülent Kural, “Trump Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine yaz hediyesi sunuyor. Temmuz ayı boyunca her Pazar günü ‘İndirimin İndirimi’ kampanyasını gerçekleştirecek olan Trump Alışveriş Merkezi, kampanyaya katılan mağazalarından alışveriş yapan herkese ‘kasada ekstra yüzde 20 indirim’ fırsatı sunacak. Mağazaların kendi indirimlerinin yanı sıra ekstra yüzde 20 indirim sadece Trump Alışveriş Merkezi’nde olacak” dedi.

BU AYDA HAREKETLENECEK

Herhangi bir indirim olmayan üründe de yine kasada yüzde 20 indirim uygulanacağı bilgisini veren Kural, “Temmuzda hareketlilik bekliyoruz. İstanbul’da özellikle temmuz- ağustos aylarının alışveriş merkezleri için sakin aylardır. Ancak bu yıl Ramazan ayı bu sakin aylara denk geldi, bu nedenle özellikle temmuzda bir hareketlilik bekliyoruz. Hem bu haraketliliği artırmak hem de İstanbul’da olan ziyaretçilerimizi memnun etmek adına yaz dönemi için özellikle çocuklara yönelik etkinlikler planladık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!