TOSİAD, aile şirketlerini kurumsallaştıracak

Güncelleme Tarihi:

TOSİAD, aile şirketlerini kurumsallaştıracak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2015 01:15

Tokatlı Sanayici, Yönetici ve İşadamları Derneği (TOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Acar Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Acar, İstanbul'da 18 bin Tokatlı vergi mükellefi olduğunu belirterek "Kurduğumuz akademi sayesinde yüzlerce üyemiz aile şirketi olmaktan çıkarak kurumsal kimliğe kavuşacak inşallah. Bu eğitimler sayesinde, üretim, kalite, istihdam ve hız artacak, kriz yönetimi eğitimleri sayesinde zorlukları daha kolay aşılacak" dedi.

Haberin Devamı

İŞ DÜNYASININ EN ÖNEMLİ EKSİĞİ EĞİTİM
TOSİAD Başkanı Acar, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Tokatlı Sanayici, Yönetici ve İşadamları Derneği, ülkemizin ve şirketlerin en önemli ihtiyacı olan eğitimleri dernek merkezinde profesyonel bir ekiple verecek. Eylül Ayında başlayacak olan bu eğitimler, iş dünyasına yönelik olarak, Kriz Yönetimi, Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma, Diksiyon Eğitimi, Hitabet Sanatı, Finansçı Olmayanlar için Finans Eğitimi gibi bir dizi eğitimlerden oluşacak. Dışarıdan çok daha ucuza verilecek bu eğitimler bir üniversitemiz ile birlikte akredite edilerek sertifikalı olarak verilecek. Hemşehrimiz gururla aldığı eğitimi TOSİAD ve ilgili üniversite ismiyle birlikte ofisine açacak. Bu sayede Derneğimiz hak ettiği itibarı kazanmakla birlikte, elde edeceği gelirle de masraflarını karşılayarak kaynak yaratmış olacaktır. Ben bu çalışmamızı çok önemsiyorum. Bu hususta yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımızı büyük bir hızla ve heyecanla devam ettiriyoruz."

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA 650 BİN TOKATLI VAR
İstanbul'da 650 bin Tokatlı'nın yaşadığını belirten Acar, TOSİAD'ın büyük bir sosyal sorumluluk üstlendiğine dikkat çekti. Acar yeni dönem ile ilgili olarak 3 yıllık hedeflerini açıklarken şunları ifade etti: “Artık zaman, yeni dernek ve vakıf kurmak değil, mevcut dernek ve vakıflarla bir araya gelip bir güç oluşturmak. Bu gücü toplumun bir adım önünde giderek iyi bir liderlikle hemşehrilerimize faydalar sağlamaktır. TOSİAD olarak derneklerde ilk defa uyguladığımız Müşteri Portföyü Paylaşım Sistemi toplantıları ile bir sinerji yakaladık. Her bir Tokatlı kendi müşteri portföyünü bir başka hemşehrisine açarak, yeni müşteri kazanmalarına vesile oluyor."

İSTANBUL 'DA 18 BİN TOKATLI VERGİ MÜKELLEFİ VAR
İstanbul'daki Tokatlılar bu gücünü TOSİAD ile daha da etkin hale getirecek. Yeni yönetim merkezinin iyi bir lokasyonda olması, metrobüse yakınlığı sayesinde uğrak yeri olacak. Daha fazla bir araya gelme fırsatını yakalayacak. Sadece mütevellilerle değil, maaşlı Çalışacak profesyonel kadrolarla daha dinamik olacak.

BAKMADAN GEÇME!