Torun duası

Güncelleme Tarihi:

Torun duası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

TÜRK sanayiinin duayeni, ünlü işadamı Vehbi Koç, ölümünün 4'üncü yılında, Zincirlikuyu'daki karanfillerle örtülü mezarında dualar okunarak ve kabrine gül suları dökülerek anıldı. Torunu Mustafa Koç konuşmasında, ‘‘Bize bıraktığı bayrağı çok daha ilerilere taşıyacağımıza söz veriyoruz’’ dedi.

Koç'u anma törenine oğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, kızları, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç ve Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel, torunları Koç Holding İnşaat ve Maden Grubu Başkanı Mustafa Koç, Yeni İş Geliştirme Koordinatörü Ali Koç, Enerji Grubu Başkan Yardımcısı Ömer Koç, İnan Kıraç, Suna-İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç, Koç Holding'in üst düzey yöneticileri, Eski Sanayi Bakanı Cahit Aral ve aile dostları katıldı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Fatih Çollak ile aile dostları Vaniköy Camii İmamı Musa Temiz'in okuduğu yasin-i şeriften sonra konuşan Mustafa Koç, Vehbi Koç için, ‘‘Koç Topluluğu'nun kurucusu, babamız, dedemiz, şeref başkanımız’’ dedi.

Vehbi Koç'un mezarına kırmızı, hemen yanındaki eşi Sadberk Koç'un mezarına da beyaz karanfiller konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!