Toprak Demirdöküm 19.6 milyon dolara satışa çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Toprak Demirdöküm 19.6 milyon dolara satışa çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2010 00:00

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Demirdöküm Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa çıkardı.

Duyuruya göre, amme borçluları, Toprak Demirdöküm San. ve Tic. A.Ş, Toprak Dış Ticaret A.Ş, Toprak Seramik ve İnş. Malz. Paz. ve Tic. A.Ş’den haczedilen mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden TMSF Kurulu kararı ile oluşturulan “Toprak Demirdöküm Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarıldı. Muhammen bedeli 19 milyon 600 bin dolar olarak belirlenen ihalede, katılımcılardan 1 milyon 960 bin dolar teminat bedeli alınacak.

Toprak Lice Yağ

TMSF, amme borçluları, Toprak Kağıt San. A.Ş, Toprak Seramik ve Gıda San. ve Tic. A.Ş’den haczedilen mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden TMSF Kurulu kararı ile oluşturulan “Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarıldı. Muhammen bedeli 13 milyon 200 bin dolar olarak belirlenen ihalede katılımcılardan, 1 milyon 320 bin dolar teminat alınacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!