Tofaş'a dört ödül

Güncelleme Tarihi:

Tofaşa dört ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2010 16:47

Fiat 500, Fiat Doblo, Alfa Romeo Giulietta ve Ferrari 458 Italia, sınıflarının en iyi araçları seçildi.

Haberin Devamı

TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Otohaber Ödülleri 2010”dan TOFAŞ'a 4 farklı sınıfta birincilik ödülü geldi.

Otohaber TMP okuyucularının web üzerinden katıldığı anketin sonuçlarına göre küçük sınıfta Fiat 500; hafif ticari araçlar sınıfında Yeni Fiat Doblo; kompakt hatchback sınıfında Alfa Romeo Giulietta ve coupe sınıfında Ferrari 458 Italia, Türkiye'nin en iyileri olarak rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.Bununla birlikte Fiat Fiorino Trekking, Ferrari California ve Ferrari 430 Spider ise okuyucu oylarıyla kendi sınıflarında ilk 3'te yer aldılar.

Konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede TOFAŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Pandır, 4 kritik sınıfta okuyucu ödüllerini kazanmanın önemine işaret ederek, “Zaten birçok uluslararası ödüle imza atan Ferrari 458 Italia'nın Türk otomobil dergisi okuyucularının beğenisini kazanmış olması bizleri çok memnun ederken, sınıfının en yeni otomobili olarak ön plana çıkan Alfa Romeo Giulietta'nın beğeni sıralamasında hızla akıllarda ve gönüllerde yer alması ise ödül sevincimizi ikiye katlamaktadır” dedi.

Haberin Devamı

Fiat Marka Direktörü Okan Baş ise Fiat 500'ün ilk satışa sunulduğu günden bu yana “2008 Yılın Otomobili” dahil olmak üzere birçok uluslararası ödüle imzasını atarak başarısını sürekli olarak ispat ettiğini vurguladı.

Baş, “Bu sene başında satışa sunduğumuz ve '2011 Yılın Ticari Aracı' seçilen Yeni Fiat Doblo'nun Otohaber Ödülleri 2010'da da okuyucular tarafından 1 numara seçilmesi, modelin üstün gücünü ve başarısının haklılığını bir kez daha kanıtlamaktadır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!