TLM coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Alien Worlds ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

TLM coin nedir Hangi borsalardan alınır Alien Worlds ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 23:31

NFT teknolojisinin oyun sektörü içindeki önemi giderek artıyor ve blok zincir temeline dayanan oyunlar da popülarite kazanmaya devam ediyor. Axie Infinity’nin ve bununla birlikte AXS token’ın yakaladığı ivme nedeni ile kripto para ekosistemi ise, gözünü NFT oyun projelerine doğru çevirdi. TLM coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Kazanmak için oyna konsepti, oyunun ekosistemine sundukları katkıları, oyuncularına göre ödüllendiriyor. Bu durum da, Alien Worlds’e ait oyun modelini, diğer geleneksel oyun modellerinden ayırmaya yardımcı oluyor.

TLM Coin Nedir?

Alien Worlds, oyuncular arasında yaşanan ekonomik işbirliğini ve rekabeti simüle eden bir NFT Defi metaverse olarak bilinir. Bunu da, oyuncuları, rakip Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşları kontrol etmek ve diğer ek oyunlara erişim elde etmek için gereken tüm Trilium (TLM) coin için rekabet etmeye teşvik ederek başarır.

Alien Worlds metaverse'de yer alan oyuncular, savaşlara katılmak ve oyun içi görevleri tamamlamak, TLM madenciliği yapmak için NFT'ler (dijital oyun öğeleri) de edinebilirler. Oyuncular, stratejilerine bağlı bir şekilde oyunlarına en uygun olan NFT'leri satın alıp bir araya getirebilirler. Aynı zamanda, oyuncular altı Gezegen DAO'nun Meclis Üyelerini de seçerek yönetişimle daha fazla meşgul olabilirler ve bu sayede oyunun yönünü de etkileyebilirler.

Haberin Devamı

TLM Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Alien Worlds oyunun token’ı olarak da bilinen TLM, Binance Launchpad üzerinden ön satış gerçekleştirdiği için kolaylıkla Binance borsasından da satın alınabiliyor. Binance dışında Gate.io borsasından da yer alan TLM tokeni satın alabilirsiniz. Ama diğer güvenirliği yüksek olan global borsalarda daha TLM listelenmesi gerçekleşmedi.

Alien Worlds Ne Zaman Çıktı?

Binance, Launchpool’da yer alan 19. Projenin Alien Worlds Trillium (TLM) olduğunu herkese duyurdu. Bu sayede BUSD sahipleri ve Binance Coin, 7 Nisan’da başlamak üzere gelecek yaklaşık 30 gün boyunca TLM token kazanabilir. Alien Worlds Trillium (TLM) coin, oyuncuların NFT'lerle kıyasıya rekabet ettiği bir ekonomi simülasyonudur. Oyuncular ise, stratejilerine bağlı olarak oyunlarına en uygun olan NFT'leri satın alarak bir araya getirebiliyor.

Alien Worlds metaverse'de yer alan oyuncular ise, savaşlara katılmak, TLM madenciliği yapmak ve oyun içi görevleri tamamlamak için NFT'ler (dijital oyun öğeleri) de kolaylıkla edinebilirler. Buna ek olarak, oyuncular altı Gezegen DAO'nun tüm Meclis Üyelerini seçerek yönetişimle meşgul olabilir. Aynı zamanda bu sayede oyunun yönünü de etkileyebilirler.

Haberin Devamı

TLM Coin Ne İş Yapar?

Tlm coin, defi kategorisinde yer alan oyun sektörü için tasarlanmış olan ve oluşturulan bir çeşit blok zinciri anlamına gelir. Blok zinciri ve sanal bir oyun teknolojisini birleştirtmeyi amaçlayan TLM coin Ethereum alt yapısı ile çalışarak bu alt yapı üzerinden tüm işlemlerini gerçekleştiriyor. Sanal oyun platformu sayesinde de token kazanabileceğiniz bir platform olmayı amaçlayan TLM coin, ekonomik rekabeti destekleyen coinler arasında yer alıyor. Pek çok kripto para birimi gibi merkezi olmadan hizmet veren TLM coin, 2021 yılında piyasaya sürülmüş olan bir coin birimidir. Alien worlds (TLM Coin) oyununda kullanılan TLM coin ile birlikte oyun içindeki satın alım işlemlerini ve alış veriş işlemlerini yapmanızı sağlar.

Haberin Devamı

Oyunda ise, DAO (Decentralized Autonomous Organization) modeli çok aktif bir şekilde kullanılıyor. Yani, TLM sahibi olan tüm oyuncular gezegen oylamalarına katılıyor. TLM’nin “cross chain” özelliği sayesinde başka blok zinciri ağlarında yer alan kullanıcıların da oyuna katılabilmesine imkan tanıyor. Buna ek olarak da, TLM saklayacakları yeri de seçme imkanları bulunuyor. Bu nedenle de, oyunun tüm mekaniğinden token’ın bütün kullanım alanlarına kadar demokratik olma ilkelerinin benimsendiğini biliniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!