THY'den kış kampanyası

Güncelleme Tarihi:

THYden kış kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2009 13:29

Türk Hava Yolları (THY), daha çok kişinin yurt dışına seyahat etmesi ve kış turizmine hareket kazandırılması amacıyla 1 Şubat-31 Mart 2009 tarihleri arasında, Amerika'dan Afrika'ya, Uzak Doğu'dan Avrupa'ya sefer yapılan toplam 109 yurt dışı uçuş noktasına promosyon kampanyası düzenledi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 farklı ücret seviyesi için belirlenen uçuş noktaları şöyle:
“-79 Avroya: Batum, Madrid, Sofya ve Londra (Standset).
-99 Avroya: Halep, Amman, Amsterdam, Atina, Barselona, Belgrad, Beyrut, Birmingham, Brüksel, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Donetsk, Dneprepetrovsk, Duseldorf, Frankfurt, Cenevre, Hanover, Hamburg, Helsinki, Kiev, Kişinev, St Petersburg, Londra, Ljubliana, Minsk, Münih, Nice, Nuremberg, Odesa, Oslo, Bükreş, Prag, Priştina, Riga, Rostov, Simperefol, Saraybosna, Üsküp, Stutgard, Tiran, Tunus, Venedik, Viyana, Varşova, Zagrep ve Zürih.

-119 Avroya: Abudabi, Bahreyn, Bakü, Kahire, Kazablanka, Damaskus, Doha, Dublin, Dubai, Kazan, Lizbon, Lyon, Manchester, Muskat, Meshed, Milano, Moskova, Paris, Roma, Sanaa, Ekaterinburg, Tebriz, Tahran ve Tel-Aviv.

-299 Avroya: Almaata, Aşkabat, Cezayir, Pekin, Kuveyt, New York, Şangay, Singapur, Tiflis, Tripoli ve Astana.
-399 Avroya: Adis Ababa, Bağdat, Bangkok, Bombai, Şikago, Capetown, Yeni Delhi, Duşanbe, Bişkek, Hong Kong, Cidde, Johannesburg, Karaçi, Kartum, Lagos, Medine, Osaka, Riyad, Seul, Taşkent ve Tokyo.

Yolcuların biletlerini rezervasyon yaptırdıktan 3 gün sonra veya uçuştan en geç 21 gün önce (hangi tarih daha önceyse) almak koşuluyla yararlanabilecekleri kampanyada, biletlerin kalış süresi 1 ay olacak, rezervasyon değişikliği ve bilet iadesi yapılamayacak.”
Biletlere, ayrıca gidilecek ülkeye göre 101 ile 213 Avro aralığında akaryakıt harcı ve vergi yansıtılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!