THY tanıtıma 70 milyon Euro ayırdı adını golfe yazdırdı

Güncelleme Tarihi:

THY tanıtıma 70 milyon Euro ayırdı adını golfe yazdırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Bu yıl yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla Avrupa’daki yolcu sayısını artırmayı başaran Türk Hava Yolları (THY) futbol ve basketboldan sonra golf sporuna da adını yazdırdı.

THY, The European Challenge Tour’un, “Turkish Airlines Challenge” adı altında Antalya Belek’te düzenleyeceği organizasyona sponsor oldu. Bu yıl tanıtım ve reklam harcamaları 70 milyon Euro’yu bulacak THY’nin 2010 Dünya Kupası’nda da yer alması bekleniyor.

156 golfçü gelecek

THY’den yapılan açıklamaya göre, “Turkish Airlines Challenge” adıyla düzenlenecek golf turnuvası için 156 profesyonel golfçü Türkiye’ye gelecek. Dün başlayan ve dört gün sürecek turnuvanın yaklaşık 5 milyon dolar ödül dağıtması bekleniyor. İmzalanan anlaşmayla THY golf sporuna ilk defa adını verdi. 2009 yılında, European Challenge Tour, 18 ülkede ve 24 turnuvada toplam olarak 4 milyon 693 bin 649 Euro’luk bir ödül dağıttı.

Alman ve Rus ligi

THY yetkililerinin verdiği bilgiye göre önümüzdeki dönemde “Bayern Münih, Shalke, CSK Moskova ve Zenit” gibi takımlarla yeni sponsorluk anlaşmaları imzalanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!