THY bayramda 149 ek sefer yapacak

Güncelleme Tarihi:

THY bayramda 149 ek sefer yapacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2003 15:24

Türk Hava Yolları Ramazan Bayramı dolayısıyla 149 ek iç ve dış sefer yapacak. Öte yandan THY yılbaşına kadar New York ve Şikago ile Saraybosna seferlerinde de indirim yaptı.

Haberin Devamı

THY'den yapılan açıklamaya göre, 21 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında 69 dış hat ve 80 iç hat olmak üzere 149 ek ve charter seferi konulacak.

Buna göre iç hatlarda Antalya, İzmir, Bodrum, Adana, Ankara, Denizli ve Trabzon'a, dış hatlarda ise Prag, Budapeşte, Dubai, Roma, Madrit, Barselona, Marakeş, Luxor, Maldiv Adaları, Kazablanka, Kahire, Kıbrıs, Viyana, Hamburg, Stuttgart, Düsseldorf, Münih, Berlin, Frankfurt, Bolonya, Lizbon ve Tunus'a ek seferler gerçekleştirilecek.

THY'DEN NEW YORK VE ŞİKAGO

Bu arada THY 26 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında Türkiye'den New York ve Şikago'ya indirimli sefer düzenledi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'dan New York ve Şikago'ya gidecek yolcular gidiş dönüş için 549 dolar ödeyecek. Türkiye'nin diğer noktaları için ücrete 100 dolar eklenecek.

Haberin Devamı

THY 31 Aralık tarihine kadar Saraybosna'ya seyahat edecek yolcular için de yeni olanak getirdi. İstanbul'dan 149, Ankara ve İzmir'den 199, Türkiye'nin diğer noktalarından ise 249 dolara Saraybosna'ya gidiş dönüş uçulabilecek. İndirimler hakkında bilgi almak için 444 0 849 numaralı telefondan ve "www.thy.com" adresinden bilgi alınabileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!