THY 5 bin kişi alacak

Güncelleme Tarihi:

THY 5 bin kişi alacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2024 07:00

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, bu yıl yaklaşık 5 bin kişilik alım yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Çay, ‘’2023’te uçuş ve yer ekiplerine toplam 5 bin 134 çalışanı bünyemize kattık. Bu yıl da yine 5 bin çalışanı ailemize almayı hedefliyoruz” dedi.

ÜÇ AYRI İLAN YAYINLANDI

Bu alımlar için üç ayrı ilan yayınlandı. Bu ilanlardan ilki, yarı zamanlı öğrenci programı olan ‘Take-Off 101’. 1 Ocak 1998 ve sonrasında doğmuş olan TC vatandaşı gençlere hitap eden bu programa, eğitimleri devam eden 3. ve 4. sınıf lisans öğrencilerinin alınacağı belirtildi.

‘Take-Off Jr’ ilanı ise, yeni mezun ve lisans son sınıf öğrencileri için geçerli. 1 Ocak 1997 ve sonrasında doğan T.C. vatandaşı gençlere yönelik açılan ilana, lisans son sınıf öğrencileri ve mezunları başvurabilecek. İlanlarda ‘iyi derecede İngilizce bilen, iletişimine ve gelişimine önem veren, yeni ve uygulanabilir fikirler üretebilen, takım çalışmasına yatkın gençlerin’ tercih edileceği belirtiliyor.Her iki ilana da 10 Mart 2024’e kadar başvurulabilecek.

Haberin Devamı

THY 5 bin kişi alacak

Take-Off Cadet ise, yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayı programı. Bölüm fark etmeksizin tüm lisans mezunları ve 31 Aralık 2003- 1 Ocak 1994 tarihleri arasında doğmuş kişiler başvurabilecek. Adaylar, 2 yıl eğitim görecek. Eğitim sırasında brüt asgari ücret, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet gibi hak sunulacak. İlana 30 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Türk Hava Yolları’nın yayında olan tüm ilanlarına, Türk Hava Yolları’nın kariyer sayfası olan kariyer.thy.com uzantılı web sayfasından başvuru gerçekleştirilebilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!