Telefon kartında yap-boz devri

Güncelleme Tarihi:

Telefon kartında yap-boz devri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2002 10:50

Türk Telekom, telefon kartı biriktirenlerin ilgisini çekecek "puzzle (yap-boz)" telefon kartı uygulamasını başlatıyor.

Haberin Devamı

Türk Telekom yetkililerinden alınan bilgiye göre, Avrupa'da 3 senedir yaygın olan ve koleksiyoncuların büyük ilgi gösterdiği uygulama, Türk Telekom'un yurtiçindeki ve yurtdışındaki abonelerinin hizmetine sunulacak.

Türkiye genelinde yaklaşık 400 telekart abonesi bulunduğunu belirten yetkililer, önceden bir telekarttan 10 milyon adet bastırdıklarını, şimdi ise kartların koleksiyon değerinin arttırılması amacıyla bu sayıyı 200 bine indireceklerini bildirdiler.

Yetkililer, telekartlarda kullanılan temaların da çeşitlendirileceğini söylediler. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Atatürk'ün fotoğraflarını istediklerini de belirten yetkililer, yeni uygulama için bu fotoğraflar arasından da seçim yapabileceklerini ifade ettiler.

Uygulamanın Kasım ayında başlatılması hedefleniyor. Öte yandan, yetkililer, Türk Telekom'un ''www.tt-market.gov.tr'' adresli sanal satış mağazasında tanıtılan telekartların satışından şu ana kadar yaklaşık 25 milyar lira gelir elde edildiğini bildirdiler.

Haberin Devamı

Bu arada, Türk Telekom, Telefon Kartları Kataloğu'nu da abonelerinin hizmetine sundu. Katalogda, kartların değerleri ve kartlarla ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!