TEB’e ‘en iyi faktoring’ şirketi ödülü

Güncelleme Tarihi:

TEB’e ‘en iyi faktoring’ şirketi ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 01:10

TEB Faktoring, 75 ülkeden 268 faktoring şirketinin üye olduğu dünyanın en büyük faktoring organizasyonlarınTEB Faktoringdan Factors Chain International (FCI) üyeleri tarafından beşinci kez ‘En İyi İhracat Faktoring Şirketi’ ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

TEB Faktoring, 2009, 2010, 2011 ve 2012 yıllarından sonra, 2014 yılında da dünyanın ‘En İyi İhracat Faktoring Şirketi’ ilan edildi. Haziran ayında Kanada’da gerçekleştirilen 46. Olağan FCI Genel Kurulu, şirketleri hizmet kalitesi, muhabir ilişkileri, ihracat hacmi, muhabir ve ihracat yapılan ülke sayısı gibi kriterlere göre değerlendirdi. TEB faktoring, değerlendirmeler sonucunda yüzde 99,1 not oranıyla ‘mükemmel’ derece aldı.

BAŞARIMIZ TESCİLLENDİ

2011-2013 yılları arasında FCI Başkanı olarak görev yapan ve 2014 yılı itibarıyla FCI Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar, TEB Faktoring olarak ihracat alanındaki başarılarının FCI tarafından beşinci kez ‘dünyanın en iyisi’ ünvanına layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Baydar, “Türkiye ihracatının yüzde 2’sine aracılık eden bir şirket olarak, 2013 yılında gerçekleştirdiğimiz büyüme ile muhabirli işlemlerde Türkiye’nin en büyük, FCI üyeleri arasında da dünyanın ikinci büyük ihracat faktoring şirketi olarak yılı tamamladık. Sektörün gelişiminde büyük önem taşıyan FCI İhracat Faktoring Şirketi Ödülleri’nde bu başarımızın bir kez daha tescil edilmesi bizleri gururlandırıyor” dedi.

Haberin Devamı

LİDER KONUMDA BULUNUYOR

Kayıtdışı ekonominin önlenmesi adına çok büyük katkılar sunan faktoring sektörünün her yıl büyüyerek Türkiye ekonomisine dinamizm getirdiğini dile getiren Baydar, “TEB Faktoring, geçtiğimiz yılı Finansal Kurumlar Birliği üyesi 75 faktoring şirketi arasında, toplam faktoring alanında yüzde 9’luk pazar payıyla 3. sırada; ihracat faktoringi cirosunda ise yüzde 32’lik pazar payıyla lider konumunda kapattı. Uluslararası alanda ise Bank of China’dan sonra dünyanın en büyük ikinci ihracat faktoringi yapan şirketiyiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!