TÇMB’nin yeni başkanı Sabancı Holding’den

Güncelleme Tarihi:

TÇMB’nin yeni başkanı Sabancı Holding’den
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2014 15:41

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yeni Başkanı Mehmet Göçmen oldu.

Haberin Devamı

Bünyesindeki 49’u entegre, 19’u öğütme ve paketleme tesisi olmak üzere toplam 68 çimento üretim tesisi ile Türkiye çimento sektörünün temsilcisi Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği, yeni Yönetim Kurulu’nu belirledi.

Buna göre 2011’den itibaren 2 dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Güçlü, başkanlık koltuğunu Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Göçmen’e devretti.

Göçmen, Galatasaray Lisesi ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü ve Syracuse Universitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans mezunu. Lafarge ve Akçansa’da uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yapan GÖÇMEN, 2009 yılından bu yana Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda TÇMB Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyeleri de belli oldu. Buna göre; Votorantim temcilcisi M. Şefik Tüzün Başkan Vekili, Limak Çimento temsilcisi Gültekin Aksüyek ve Batı Söke Çimento temsilcisi Necip Terzibaşoğlu Başkan Yardımcısı olurken Bursa Çimento temsilcisi Mürsel Öztürk geçen dönem olduğu gibi bu dönem de Sayman üye olmaya devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!