‘Tarım Cebimde’ modülleri yenilendi

Güncelleme Tarihi:

‘Tarım Cebimde’ modülleri yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2023 07:00

TARIM ve Orman Bakanlığı’nın, tarımsal üretimle ilgili iş ve işlemlerin, cep telefonu üzerinden tek tuşla yapılabilmesine imkân sağlayan ‘Tarım Cebimde’ mobil uygulamasına, ‘Balıkçılık’, ‘Evcil Hayvanlar’ ve ‘Kent Tarımı’ modülleri de eklendi.

Haberin Devamı

Bakanlık Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünün kendi personel ve iç kaynaklarıyla geliştirdiği uygulamada bugüne kadar ‘Bitkisel Üretim’, ‘Hayvansal Üretim’, ‘Desteklemeler’, ‘e-Devlet Hizmetleri’, ‘Destek Takvimi’, ‘Eğitim ve Yayın’ ile ‘Faydalı Bilgiler’ gibi ana başlıklarda hizmetler veriliyordu.

Yeni versiyona eklenen ‘Evcil Hayvanlar’ modülü üzerinden kullanıcılar, aşılar dahil tüm bilgilere erişebilecek ve mikroçipli ev hayvanı kaybolan kullanıcılar kayıp bildiriminde bulunabilecek. ‘Balıkçılık’ modülü üzerinden ise, ‘Ruhsatlarım’, ‘Belgelerim’, ‘Arıza Bildirimi’ hizmetleri alınabilecek. ‘Tarım Cebimde’yi kullananlar da, bugünden itibaren ‘Kent Tarımı’ ile ilgili bilgilere de tek bir tuşla ulaşabilecek. Mobil uygulamanın ‘Orman’, ‘Su’ ve ‘Doğa’ gibi konularda bilgi, duyuru, iş/işlemler içeren yeni modüllerin de eklenmesi için çalışmalar sürüyor. Kent tarımına ilgi duyan tüm vatandaşlar, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen destekleri ve bunlara ne şekilde ulaşabileceklerini bu modül üzerinden takip edebilecek.

 

BAKMADAN GEÇME!