Taksitli tatilden sonra taksitli uçak bileti

Güncelleme Tarihi:

Taksitli tatilden sonra taksitli uçak bileti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2001 01:30

Boyner'in yeni ürünü ‘‘Advantage Tatil’’ taksitle tatilin yanı sıra taksitle uçak bileti satın alma olanağı da veriyor. Advantage Tatil'i ‘‘Türkiye'nin şu anda tam istediği fırsat’’ diye tanımlayan Cem Boyner, amaçlarının kriz nedeniyle seyahat etmekten vazgeçenlere yeni bir alternatif sunmak olduğunu söyledi.

Bir yandan Advantage Card'ta Fiba Grubu ile ortaklık çalışmalarını yürüten Boyner, diğer yandan da yeni ürünler piyasaya sürüyor. Advantage Card ile 1.4 milyon müşteriye ulaşan Boyner, şimdi de taksitli tatil olanağı ile hem mevcut potansiyelini harakete geçirmeyi hem de yeni müşteriler edinmeyi planlıyor.

Advantage Card ile yakaladığı çıkışı devam ettirmek isteyen Boyner Holding, Galileo, Intrasoft, TNT ve AIG'den oluşan iş ortakları ile hizmete sunduğu ‘‘Advantage Tatil’’i tanıttı. Advantage Card ile pazarda pay alma kavramını kaldırdıklarını, müşterinin harcamalarından pay almayı hedeflediklerini belirten Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, Advantage Card müşteri sayısının 1 milyon 400 bin civarında olduğuna dikkat çekti. Boyner, ‘‘Biz müşterimizi ortalama 20 yıl memnun edebilirsek ve bütün imkanlarını biz karşılarsak, 20 yıl boyunca o müşteri ile kurulacak ilişkiden 1 milyon dolar değer yaratmak mümkün’’ diye konuştu.

‘‘Biz müşterilerin bütçesinden ne kadar pay alırıza bakıyoruz’’ diyen Boyner, bu noktada müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çekti. Kriz dönemlerinde bunun daha da önemli olduğunu belirten Boyner, ‘‘Elimizdekilere çok iyi bakmamız lazım’’ dedi. Boyner, Advantage Tatil'i de bu düşünceyle ‘‘yeni bir oyuncu’’ olarak faaliyete geçirdiklerini söyledi. Boyner, 5 çözüm ortağı ve 17 tur operatörüyle birlikte işbirliği yaparak ortaya çıkardıkları Advantage Tatil'in aktif bir satıcı olarak pazardaki yerini aldığını belirten Boyner, sistemin özünü oluşturan telefon çağrı merkezinin bilgi işlem altyapısı için 1.5 trilyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!