SunExpress'den iç hatlarda 29 YTL'ye bilet

Güncelleme Tarihi:

SunExpressden iç hatlarda 29 YTLye bilet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2006 15:27

SunExpress havayolu şirketinin, iç hat bilet fiyatlarının 29 YTL'den başlayacağı bildirildi.

Haberin Devamı

SunExpress Hava Yolu Şirketinden yapılan yazılı açıklamada, bugünden geçerli olmak üzere dinamik fiyatlandırma sisteminin esas alındığı uygulamayla, erken rezervasyon yaptıran yolcular için bilet fiyatlarının 29 YTL'den başlatılacağı bildirildi.

Tüm iç hat uçuşlarında tek yön biletler için geçerli olacak uygulama kapsamında yolcuların, belirli bir kontenjanla sunulacak biletleri, yakıt harcı hariç 29 YTL'ye satın alabilecekleri vurgulanan açıklamada, yolcuların biletlerini SunExpress'in yenilenen web sitesinden de alabilecekleri kaydedildi.

UÇAK SAYISI 13'E ÇIKTI

Açıklamaya göre, 2006-2007 kış tarifesiyle birlikte, İzmir'den sonra Antalya ve Adana merkezli iç hat uçuşlarına başlayan SunExpress'in, bir süre önce aldığı Boing 757-200 tipi uçağın hizmete girmesiyle uçak sayısı 13'e yükseldi. Toplam koltuk kapasitesi ise 2 bin 604'e ulaştı.

Haberin Devamı

SunExpress, iki Boeing 757-200 uçağına, oturma yeri katlanabilen sinema koltukları yerleştirdi. Yeni koltuklar, yolcuların kabin içinde daha rahat hareket etmesine olanak sağlıyor.

SunExpress halen, İzmir'den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Trabzon ve Van'a, Antalya'dan Adana, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Trabzon ve Van'a, Adana'dan da Antalya, Erzurum, İzmir, Trabzon ve Van'a tarifeli iç hat seferleri düzenliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!