SunExpress filosunu 18 uçağa çıkardı

Güncelleme Tarihi:

SunExpress filosunu 18 uçağa çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2009 10:41

SunExpress, yeni teslim alınan Boeing 737-800 ile filosunu 18 uçağa çıkardığını duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, yeni Boeing 737-800 uçağını teslim alan SunExpress'in, filosunu 18 uçağa çıkardığı, TC-SNH kuyruk tescil ismini alan uçakla birlikte SunExpress filosunun yaş ortalamasının 6,9 olduğu, koltuk kapasitesinin 3.522'ye yükseldiği belirtildi.

Yeni uçağın Antalya merkezli uçuşlarında kullanılacağı dile getirilen açıklamada, son teslim alınanla beraber SunExpress'in filosunda, tamamı kıvrık kanat uçlu 15 adet yeni nesil Boeing 737-800 ve 3 adet Boeing 757-200'ün yer aldığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, şunları ifade etti:
“2008 yılını, hedeflerimizin de ötesinde sonuçlarla tamamladık. İş planımızı, 2009'da büyümemizi sürdürecek şekilde yaptık ve bu doğrultuda kapasite artırmaya karar verdik. Büyüme planımız kapsamında, bu yıl filomuza eklenecek 3 uçaktan ilkini teslim aldığımız için mutluyuz. Haziran sonu itibarıyla, tamamı Boeing'lerden oluşan 20 uçaklık bir filoyla hizmet vereceğiz.”

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Filomuz, kendi segmentinin en güvenilir, en konforlu ve verimli uçaklarından oluşuyor. Modern uçaklarımız sayesinde uçuşlarımızda daha az yakıt tüketirken, yolcularımıza daha iyi hizmet ve yüksek konfor sunmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!