Stokları eritmek için e-seferberlik başlatıyor: E-ticarette ‘son pazar’ kuruluyor

Güncelleme Tarihi:

Stokları eritmek için e-seferberlik başlatıyor: E-ticarette ‘son pazar’ kuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 07:00

Yılın son indirim seferberliği e-ticarette gerçekleştirilecek. ETİD Başkanı ve PttAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, “Türkiye’nin yerli e-ticaret lokomotifi olarak yılın son günlerini bize özgü bir kampanya ile kapatacağız. Önemli indirimlerle halkımıza daha uygun fiyatlarla ürün ulaştırmaya çalışacağız” dedi. İndirimlerle beraber biriken stokların da eritilmesi amaçlanıyor.

Haberin Devamı

Ticaret Bakanlığı’nın başlattığı indirim seferberliğinin bir benzerini bu kez Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın iştiraklerinden PttAVM.com gerçekleştirecek. 25 Aralık’ta başlayarak 1 Ocak’a kadar sürecek kampanya döneminde vatandaşlara her kategoride büyük indirimler sunulacağı gibi iş dünyası da bu süreçte stoklarındaki ürünleri bitirerek yeni yıla yeni ürünlerle girecek. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı ve PttAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, “Türkiye’nin yerli e-ticaret lokomotifi olarak yılın son günlerini bize özgü bir kampanya ile kapatacağız. Önemli indirimlerle halkımıza daha uygun fiyatlarla ürün ulaştırmaya çalışacağız” dedi.

50 MİLYONA YAKIN ÜRÜN

Bir grup gazeteciye konuşan Çevikoğlu, “Black Friday, Efsane Cuma” gibi isimlerle her yıl kasım ayında düzenlenen kampanyaları hatırlatarak, “Ülkemizin kendine özgü bir indirim döneminin olmasını istedik ve ‘Yılın Son Pazarı, Türkiye’nin Pazarı’ olarak ilan ettiğimiz kampanya dönemi ile vatandaşlarımıza yıl bitmeden uygun fiyatlı ürünler ulaştırmak için harekete geçtik” dedi.

Haberin Devamı

PttAVM’nin 50 bine yakın tedarikçi ve 50 milyona yakın ürünle hizmet vermeye devam ettiğini söyleyen Çevikoğlu, “Yılın Son Pazarı Türkiye’nin Pazarı kampanyamızı 3 yıldır uyguluyoruz. Yılın son haftasını yılın ilk ışıklarına kadar tüm sektörlerde büyük indirimlerle taçlandırmak istiyoruz. Tüm sektörlerde üretici ve satıcılar bu yıldan kalan ürünlerini bitirmek için platformumuzda buluşacak” diye konuştu.

Stokları eritmek için e-seferberlik başlatıyor: E-ticarette ‘son pazar’ kuruluyor

İNTERNETTE FİYAT DEĞİŞİKLİKLERİNE ÖZEL TAKİP

-Kampanya ile ilgili bilgi veren Çevikoğlu, “Vatandaşlarımızı kimi kategorilerde yüzde 40’lara varan indirimlerle buluşturmayı planlıyoruz. Bu kampanya hem vatandaşlarımız hem de faaliyette olan satıcılarımız için bir fırsat olacak. Öte yandan indirim noktasında muhtemel fırsatçılıkları da engelleyeceğiz. Fiyat değişikliklerini yakından takip ederek sorunlu alışverişleri minimum seviyeye çekeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

ÜRÜN TEDARİKÇİLERİ DESTEKLENECEK

-Kampanya döneminde platformlarından satış yapan işletmeleri de destekleyeceklerini belirten Çevikoğlu, “Bu kapsamda PttAVM.com olarak tedarikçilere kargo desteği, ücretsiz ürün tanıtımı ve reklam desteği gibi çeşitli ayrıcalıklar da sunacağız. Ayrıca elektronikten ev ürünlerine, mutfak gereçlerinden moda ürünlerine kadar farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden milyonlarca ürünü vatandaşlarımıza gerçek indirimlerle ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!