‘Sosyal inovasyon’ yatırımı

Güncelleme Tarihi:

‘Sosyal inovasyon’ yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2014 01:02

VODAFONE Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Ögüt, sosyal inovasyonu dijital dönüşüm hareketinin önemli bir yapı taşı olarak nitelendirdiklerini anlatarak, “Sosyal inovasyon alanına sürekli yatırım yapıyoruz. ‘Teknoloji Hayatın Hizmetinde’ felsefemizle, ülkemizin sosyal ihtiyaç haritasını hedef alan projeler geliştiriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda ve Hitachi etkinlik sponsorluğunda düzenlenen CEO Club toplantısı, bu kez “Sosyal İnovasyon” konusunda yapıldı. CEO Club Sosyal İnovasyon Zirvesi’nde Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, GE Türkiye CEO’su Canan Özsoy, Hitachi Europe Başkanı Klaus Dieter Rennert ve Arçelik CEO’su Levent Çakıroğlu konuşmacı olarak yer aldı. Gökhan Öğüt, “Şirketlere iş süreçlerini değerlendirirken attıkları her adıma sosyal inovasyonu da katmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz” dedi.

Godiva’da kültür sorunu olmadı

CEO’ların, sosyal inovasyonları anlattığı toplantıda Ali Ülker Godiva’dan örnekler verdi. Ülker, Godiva’yı bünyelerine kattıktan sonra, şirket yönetiminin merak konusunu oluğunu belirterek, “Aileden kimin gideceği dahi merak konusuydu. Ancak Godiva kendi kültürüyle yönetildiği için herhangi bir kültür sorunu yaşanmadı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!