SODEX Antalya Fuarı 16 Kasım'da açılacak

Güncelleme Tarihi:

SODEX Antalya Fuarı 16 Kasımda açılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2006 18:42

“Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı” (SODEX) Antalya'da 16-19 Kasım tarihleri arasında açılacak.

Fuarı düzenleyen Hannover-Messe Sodex Fuarcılık A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de, sektörünün tek fuarı olan “Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı”na 160 şirketin katılacağı bildirildi.

İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en büyük fuar alanının bulunduğu Antalya'da düzenlenecek SODEX 2006'nın, sadece bölgeye değil Türkiye ve dünyadaki sektör profesyonellerine hitap ettiği belirtilen açıklamada, fuarla eş zamanlı olarak Akdeniz Hiçsönmez, Engin Kenber, Kevork Çilingiroğlu, Celal Okutan ve Haçik Eram'ın konuşmacı olarak katılımıyla, “Tesisat Sektörünün Duayenleriyle Söyleşi Toplantısı” düzenleneceği ifade edildi.

Geçen yıl 21 bin kişinin ziyaret ettiği SODEX Antalya fuarının, sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle sanayicilere, müteahhit, toplu konut ve kooperatif yöneticilerine, mimarlar, mühendisler, kamu idaresi, belediye ve hastane yöneticilerine, turizm işletmecilerine, soğuk hava depolama ve nakliye hizmeti veren işletmecilere, tarım, hayvancılık sanayi işletmecilerine, iş ve alışveriş merkezi yöneticilerine, sektör profesyonelleri, bayiler, servisler, akademisyenler, öğrenciler ve son kullanıcılara hitap ettiği vurgulandı. Fuarda sektördeki son gelişmeler, yenilenen teknolojiler tanıtılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!