Skoda’nın yeni yetkili satıcısı Avek Otomotiv Tekstilkent’te açıldı

Güncelleme Tarihi:

Skoda’nın yeni yetkili satıcısı Avek Otomotiv Tekstilkent’te açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 11:10

Türkiye'deki faaliyetlerine hız veren Skoda, İstanbul Tekstilkent'teki yeni adresine geçmeye hazırlanıyor. Uzun yıllardır otomobil yetkili satıcılığını yürüten Avek Otomotiv, Skoda bayileri arasına katıldı.

Haberin Devamı

Şirketten yapılan açıklamada, Skoda'nın satış ve servis ağını daha da güçlendirecek olan Avek Otomotiv Skoda showroomu ile Skoda'nın Türkiye çapındaki yetkili satıcı sayısı 36’ya, yetkili servis sayısı da 40‘a yükselmiş oldu.

2005 yılında otomobil yetkili satıcılığına başlayan Avek Otomotiv, Skoda showroomu ile bu önemli markalara bir yenisini daha eklemiş oldu.

Dikkat çekici hizmet kalitesiyle birçok ödül de kazanan Avek Otomotiv, Skoda markası için 1.500 metrekarelik yeni showroom ve servis yatırımı yaptı. Avek Otomotiv Skoda, orijinal Skoda yedek parça ve aksesuarlarının satışını da yürütecek.

SATIŞLARINI ARTTIRDI

Son dönemde Türkiye'de yeni model ve satış ağıyla atağa kalkan Skoda, Türkiye Binek Otomobil pazarı yüzde 18.9 daralırken ilk 9 ayda satışlarını, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6.9 artırmayı başardı.

Haberin Devamı

Özellikle Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Yeti ve Superb modelleriyle beğeni kazanan Skoda, bu modellerinde sunduğu 1.6 lt dizel-otomatik vites seçeneğiyle dikkat çekiyor. Şirket açıklamasında Skoda'nın, yeni model atağına gelecek yıl tamamen yeni Fabia ile hız vereceğine işaret edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!