Sinpaş GYO, Bomonti Time ile İstanbul’da şehir merkezine girdi

Güncelleme Tarihi:

Sinpaş GYO, Bomonti Time ile İstanbul’da şehir merkezine girdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2012 00:00

Sinpaş GYO, dün Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun katılımıyla düzenlenen Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı öncesinde İstanbul’daki yeni projesi Bomonti Time’ı tanıttı.

Haberin Devamı

 

Bugüne kadar İstanbul’da şehir merkezine yakın bölgelere projeler inşa ettiklerini hatırlatan Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, “İlk defa İstanbul’da şehrin merkezine giriyoruz” dedi. Ömer Faruk Çelik, “Bomonti Time ile 4-5 yıldır uğraşıyoruz. 8-10 tane proje yaptık ve içlerinden eleyerek, bu projede karar aldık. Silüette biraz yavaşladık ama proje silüetten de geçti ve ruhsat alınacak hale geldi. 48 katlı bir bina yapıyoruz ve İstanbul’un ikonu olacak.”

Restoranları Çapa’ya bıraktı
En üst katta bir Gentelman Club’ın yer alacağını ifade eden Çelik, “Alt katına iki restoran yapılacak. Restoranların Michelin yıldızlı olmasını istedik. İzzet Çapa’ya söyledik, o da ‘Türk markaları olsun’ dedi. Biz de ona havale ettik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın bana ihtiyacı yok

BOMONTİ Time Residence’ın maketini Jose Mourinho, Acun Ilıcalı ve Ömer Faruk Çelik açtı. Maket açıldıktan sonra, salonda konfetiler havada uçuştu. Ömer Faruk Çelik, Mourinho’ya Galatasaray yöneticisi olmayı ve Türkiye’ye gelirse bir penthouse hediye etmeyi teklif etti. Mourinho ise Galatasaray’ın Fatih Terim gibi çok değerli bir koçu olduğunu ve kendisine ihtiyacı olmadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!