Sinemayla eş zamanlı

Güncelleme Tarihi:

Sinemayla eş zamanlı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2014 01:11

D-Smart korsan filmlere karşı yeni çözüm üretti.

Haberin Devamı

SİNEMA sektörünün en büyük yarası korsana çözüm D-Smart’tan geldi. Sinemayla aynı anda vizyon filmlerini D-Smart Blu’ya taşıyan şirketin, ilk filmi gelecek hafta.

D-SMART, film sektörünü milyonlarca lira zarara uğratan ve düşük kaliteli içeriklerle izleyicileri mağdur eden korsana karşı savaş başlattı. Sinemayla aynı anda vizyon filmlerini yayımlamaya başlayan D-Smart, bu filmleri ‘Premium Öde-İzle servisi’ (Premium Video On Demand Servisi) seçeneğiyle izleyicilere sunacak. 19.90 TL’lik fiyatla filmler, D-Smart Blu üyelerinin yanı sıra D-Smart Blu üyesi olmayan izleyiciler tarafından da izlenebilecek.

İLK FİLM HAFTAYA

D-Smart ve film distribütörü Pinema Filmcilik’in işbirliği ile hayata geçen yeni izleme seçeneği kapsamında ilk filmi mayıs ayı sonunda izleyicilere sunacak. 30 Mayıs’da sinemalarda gösterime girecek ‘Asabi Adam’ (The Angriest Man In Brooklyn) filmi sinemalarla aynı anda D-Smart Blu’dan izlenebilecek. Vizyon filmlerini izleyebilmek için D-Smart Blu’nun akıllı telefon ve tablet uygulamalarını akıllı cihazlara indirmek veya ‘blu.dsmart.com.tr’ adresine ziyaret etmek gerekiyor. D-Smart’tan aldığımız bilgilere göre Pinema Filmcilik ile yapılan işbirliği kapsamında ilk etapta her ay en az bir film, sinemalarla aynı anda izleyicilerle buluşacak. D-Smart, Pinema ile yapılan işbirliğini gelecekte sürdürecek ve buna ek olarak diğer önemli film şirketleriyle görüşmeler de yapılmaya devam edilecek.
D-Smart CEO’su Ali Güven, Türkiye’deki izleyicilerin Amerika’da çıkan filmleri anında seyretme isteğiyle korsan filmlere yöneldiğini ifade etti. Güven, “Bu nedenle biz de Pinema ile böyle devrim niteliğinde bir çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi.

‘Oscar’la vuracak

Haberin Devamı

ÖDE-İzle sistemi üzerine kurulu yeni seçenekte izleyicilere 2014’ün en dikkat çeken filmlerinden biri sunulacak. Başrollerini Oscar ödüllü usta oyuncu Robin Williams ve Black Swan ile yıldızı parlayan Mila Kunis’in paylaştığı ‘Asabi Adam’ filminde, yanlış teşhis sonucu 90 dakikalık ömrünün kaldığını öğrenen asabi mizaçlı bir adamın trajikomik hikayesi anlatılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!