Katılımcıların hayatına ‘bereket’ katacak

Güncelleme Tarihi:

Katılımcıların hayatına ‘bereket’ katacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2021 07:21

Katılım sigortacılığında yeni yönetmeliği öngörerek geçtiğimiz yıl sistem altyapı çalışmalarını tamamlayan Bereket Tekafül yeni dönemde tam kapasitede hizmet vermeye başlıyor. Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör; tekafül sigorta ihtiyacı bulunan herkes için en ideal koşulları oluşturduklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Bereket Sigorta bünyesinde kurulan Bereket Tekafül ile birikimlerini ve deneyimlerini bir araya getirdiklerini söyleyen Güngör, “Geniş vizyonumuz, memnuniyet odaklı ve yardımlaşma üzerine kurulu sigorta yaklaşımımız ile geleceğin en önemli sigortacılık kollarından olacak olan tekafül sigorta işlemleri için standartlarımızı şimdiden belirledik. Ülkemizde özellikle tekafül özelinde yeni bir dönem başlayacak. Bu dönemde katılımcılarımıza en kapsamlı sigorta tecrübesini sunacağız” diye konuştu.

Bereket Tekafül’ün asıl hedefinin tüm Türkiye’ye katılım sigortacılığı kavramını en doğru şekilde tanıtmak olduğunu kaydeden Gügör, “Tekafül sigortacılık kavramının hayata geçmesiyle Türkiye’de sigortacılık alanında yeni bir dönem başladı ve bu dönemde de her zaman olduğu gibi en öndeki yerimizi aldık. Konutunuzu, işinizi ve aracınızı her koşulda güvende tutmak; katılım sigortacılığının avantajlarından yararlanmanıza yardımcı olmak ve bu yeni dönemi; hemen keşfetmek isteyen tüm katılımcılarımızın hayatına bereket katmak için hazırız” diye konuştu. İlandır...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!