Sigorta kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Sigorta kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Filmcilere özel sigorta

DEMİR Sigorta, film prodüktörlerine özel bir teminat veriyor. Film Producer's Indemnity Insurance (Film Prodüktörleri Tazminat Sigortası'', prodüksiyonun durdurulması, ertelenmesi, iptal edilmesi, kısaltılması, yeniden planlanması gibi nedenler sonucu ortaya çıkacak kayıpları teminat altına alıyor.

Bayındır Hayat'ın hedefi 19 trilyon

1999 yılında yüzde 141'lik prim üretim artışı ile 9.1 trilyon liralık prim üretimi gerçekleştiren Bayındır Hayat Sigorta'nın 2000 yılı hedefi 19 trilyon lira. Bayındır Hayat'ın 1999 yılı prim üretiminin hedeflerini aştığını belirten Oktay, ‘‘Sağlık branşında yüzde 122, hayat üretiminde yüzde 399 olan üretim artışına baktığımızda 1999, hedeflere uyumlu bir yıl olarak geçti. Özellikle hayat üretimlerinin yılın son çeyreğindeki artışından kaynaklanan büyüme oldukça sevindirici’’ dedi.

Aksigorta'dan resim yarışması

AKSİGORTA, yangın ve deprem sırasında alınacak güvenlik önlemlerine dikkat çekmek ve bu önlemleri daha yakından tanıtmak amacıyla çocuklara yönelik bir resim yarışması düzenledi. Antalya'daki ilköğretim okulları arasında ‘‘Yangın, deprem ve sigorta’’ konusunda düzenlenen eğitim amaçlı bu yarışma, Antalya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce de destekleniyor.

Demir Hayat'tan FGD'lerine ödül

DEMİR Hayat, 2000 yılı ve sonrasında değişik ödül sistemine geçiyor. Her üç ayda bir moral ve motivasyonu artırmak amacıyla çalışanlarını ödüllendiren Demir Hayat Sigorta'nın Genel Müdürü Vahdet Tulun 1999 yılı son ödül töreninde, finansal güvence danışmanlarının 55 kişiyken 87'ye yükseldiğini ve 2000 yılı için beklentilerinin çok yüksek olduğunu söyledi. Tulun, ‘‘Bundan sonraki ödül törenlerimiz de beklentilerimizin gerçekleşmesi sonucunda değişik boyutlar kazanacak. Bireysel Emeklilik Yasası çıktığında bizler Demir Hayat olarak yerimizi kulvarımızda alacağız’’ dedi.

Kapital Sigorta'dan acentelerine ödül

KAPİTAL Sigorta'nın üç ayda bir düzenlediği ve geleneksel hale gelen ödül törenlerinden biri de geçtiğimiz günlerde Kallavi Restaurant'ta gerçekleşti. Kapital Sigorta personeli, yöneticileri ve acentelerin biraraya geldiği gecede, üc aylık dönemde başarılı olan acentelere ödülleri verildi.

MedNet'in hizmet ağı genişliyor

MEDNET sigorta şirketlerinin kendi ürünlerine de ürün idaresi hizmeti vermeye başladı. MedNet'in sistem yapısının bu tür ürünlere hizmet vermeye uygun olduğunu belirten MedNet Genel Müdür Yardımcısı Vural Şenalp, bu yeni uygulamayla MedNet'in sigorta şirketlerine daha geniş yelpazede hizmet verebileceğine dikkat çekti. Sigorta şirketlerinin kendi tasarladıkları esnek yapıdaki ürünlerle pazarlama faaliyetlerini geliştirerek üretimlerini artırabileceklerine değinen Şenalp, bu uygulamanın sektörde mevcut olan bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!