Sigorta dünyasından haberler

Güncelleme Tarihi:

Sigorta dünyasından haberler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

AGF Garanti Sigorta, THY'nı sigortaladı

Doğuş Grubu kuruluşu olan AGF Garanti Sigorta THY'nın ilk ihalesinden sonra 21 Ocak 1998 tarihli ikinci ihalesini de kazanarak THY pilotlarını lisans kaybına karşı teminat altına aldı. AGF Garanti Sigorta 25 Kasım 1997 tarihli ihalesini kazanarak 01.01.1998 itibariyle THY ve Kıbrıs Hava Yolları'nın Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı uçakları olan ATA ve GAP'ın da dahil olduğu filosunu, T. Garanti Bankası aracılığıyla savaş ve ek risklerine karşı tüm personelini görev başında olsun olmasın 24 saat tüm dünyada gerçerli olmak üzere Ferdi Kaza teminatı ve yurtdışı bürolarını da Mali Sorumluluk teminatı ile güvence altına almıştı.

Emergency Service’in hedefi 1 milyon abone

Emergency Service, Güz Meeting'ini geçen ay Kuşadası'nda yaptı. 100'ün üzerinde satış temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya Kurucu Nurettin Demirdelen, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Merter Demirdelen, Satış Koordinatörü Tamer Demirdelen katıldı. Merter Demirdelen kart sayısının 20 bine ulaştığını söyledi. Tamer Demirdelen ise 2000 yılına kadar 1 milyon kart sahibine hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Magdeburger'den trilyonluk teminat

Magdeburger Sigorta, Azim Çorap San. tesislerini 12 milyon 500 bin dolarlık bedel ile Yangın ve İnşaat Risk Rizikolarına karşı teminat altına aldı. 3-E Endüstriyel Elektrik ve Elektronik ve Dimes Gıda şirketleri de Magdeburger güvencesini seçtiler.

Bayındır Sigorta'ya kalite belgesi

Toplam Kalite Yönetimini uygulamaya başlayan Bayındır Sigorta, 12 Aralık 1997 tarihinde ISO 9001 belgesini almaya hak kazandı. Bayındır Sigorta Genel Müdürü F. Nuşin Artun, bir yıllık bir çalışma ve düzenlemelerin sonucunda bu başarıya ulaştıklarını söyledi. Bayındır Sigorta üst yönetiminin desteklediği ve tüm şirket personelinin katılımı ile gerçekleştirilen yoğun eğitimlerde ‘‘Kalite Güvence Sistemi’’ ve ‘‘Müşteri Memnuniyeti’’ anlayışı oluşturulmaya çalışıldı.

Commercial Union 9'uncu yaşını kutluyor

Commercial Union Sigorta dokuzuncu kuruluş yıldönümünü kutladı. Kuruluş yıldönümü kutlamasında Genel Müdür Cemal Ererdi, 5'inci yılını dolduran personele plaket verdi. Ererdi, Commercial Union çalışanlarının aile bilinciyle gösterdiği birlikteliğin ilerdeki yıllarda da aynı şekilde devam edeceğini söyledi.

Güneş Hayat'ta atama

1 Temmuz 1995 yılından bu yana Güneş Hayat Sigorta İnsan Kaynakları-İdari İşler ve Kalite Yönetim bölümü Müdürü olarak görevini sürdüren Derya Alkoç, Organizasyon Bölümü Koordinatörlüğü'ne atandı. 1991 yılında Güneş Hayat Sigorta'da Personel-İdari İşler Şefi olarak göreve başlayan Derya Alkoç, 1977-1982 yılları arasında Koç Holding'e bağlı Koçtaş A.Ş. muhasebe servisinde, 1982-1991 yılları arasında Vakıf İnşaat Restorasyon Muhasebe Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Demir Sigorta ve Demir Hayat'tan anlamlı bağış

Demir Sigorta ve Demir Hayat, her sene sonunda müşteri ve acentelerine sunduğu yeniyıl hediyeleri yerine, 1998 yılbaşında müşterileri adına ‘‘Geleceğin Çocukları Vakfı’’na bağışta bulundu. Demir Sigorta ve Demir Hayat'ın bu anlamlı çalışmasını müşteriler ve acenteler, kendilerine ‘‘isme özel’’ gönderilen plaketlerle ve yeniyıl tebrikleriyle öğrendiler.

Magdeburger'den trilyonluk teminat

Magdeburger Sigorta, Azim Çorap San. tesislerini 12 milyon 500 bin dolarlık bedel ile Yangın ve İnşaat Risk Rizikolarına karşı teminat altına aldı. 3-E Endüstriyel Elektrik ve Elektronik ve Dimes Gıda şirketleri de Magdeburger güvencesini seçtiler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!