Şeranoğlu'nun Bodrum'daki lüks teknesine de el kondu

Güncelleme Tarihi:

Şeranoğlunun Bodrumdaki lüks teknesine de el kondu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

İzmir Defterdarlığı, 30 bin kişiyi zengin olma vaadi ile dolandırdığı gerekçesi ile tutuklanarak 11 yöneticisi ile cezaevine gönderilen Titan Türkiye Direktörü Kenan Şeranoğlu'nun Bodrum Limanı'ndaki ‘‘Sexy Princes’’ adlı teknesine ihtiyati haciz uyguladı.

Saadet zinciri Titan'ın, adamlarıyla birlikte tutuklanan Türkiye Direktörü Hakan Kenan Şeranoğlu'nun vergi borcundan dolayı, Bodrum Liman Başkanlığı'na kayıtlı ‘Sexy Princes’ adlı 15 metrelik lüks teknesine el konuldu. İzmir Kordon Vergi Dairesi Bodrum Liman Başkanlığı'na gönderdiği yazıda, ‘‘Kenan Şeranoğlu'nun borcundan dolayı haciz işlemi başlatıldı’’ denildi ve teknenin işlemler sonuçlanana kadar alıkonulması da kaydedildi. Bodrum Liman Başkanlığı da bu yazı üzerine Şeranoğlu'nun lüks teknesine el koydu.

BAR İŞLETMİŞLER

Bu arada Hakan Kenan Şeranoğlu'nun kardeşi Zafer Doğan, babası Barbaros ve annesi İnci Şeranoğlu'nun, 1996'da Bodrum'da bar işlettikleri de ortaya çıktı. Şeranoğlu Ailesi'nin 1996 yılı yaz sezonu öncesinde Hakan Bala ve Alman Manfred Otto'ya ait İtalyan Turizm Limited Şirketi'ni satın aldığı belirlendi. Satış sırasında bu şirket üzerine tescilli bulunan Cumhuriyet Caddesi 157 numaralı dükkan da Şeranoğlu ailesine geçti. 27 Ağustos 1996'da açtıkları ‘Ken’s Palace' isimli bara Zafer Doğan Şeranoğlu adına ruhsat alarak işletmeye başlayan Şeranoğlu ailesi, barın hemen yanındaki Aksu Otel'in ikinci katına yerleşti. Şeranoğlu, aynı tarihlerde de ‘Sexy Prences’ isimli tekneyi satın aldı. Titan'ın temeli de bu sırada atıldı, proje barda ve teknedeki sohbetlerde geliştirildi.

Bodrum günlerinde Şeranoğlu'nun muhasebeciliğini yapan Hasan Çetinkaya, Şeranoğlu Ailesi'nin Bodrum'a geldiklerinde hayli zengin olduklarını belirterek şöyle dedi:

‘‘Kenan Bey babası ile sık sık Almanya'ya gittikleri için barın idaresini Zafer'e bıraktılar. Bir süre sonra Anıtlar Yüksek Kurulu, barın bulunduğu binaya yıkım kararı verdi. Bu gelişme üzerine Zafer Şeranoğlu felç geçirdi. Barın işletmesini yeniden Kenan Şeranoğlu ile babası aldı. Ken's Palace isimli bar 1997'nin Kasım ayına kadar faaliyetini sürdürdü ve sonra yıkıldı. Şeranoğlu da Bodrum'u terketti. Burada kaldıkları süre içinde vergilerini zamanında ödediler. Çalışanları sigortaladılar. Hatta benim ücretimi bile üç ay önceden verdiler.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!