Şef işadamı

Güncelleme Tarihi:

Şef işadamı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2008 00:00

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın bu yılki konuk şefi Bülent Eczacıbaşı oldu.

Haberin Devamı

Borusan Holding'in "konuk şef" projesi kapsamında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nın Anadolu Salonu'nda verilen konserde Eczacıbaşı, P. I. Tschaikowski'nin Fındıkkıran Bale Suiti'nin 4'üncü bölümünü yönetti.
Konuk şef Bülent Eczacıbaşı
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın bu yılki konuk şefi Bülent Eczacıbaşı oldu. Borusan Holding'in 'konuk şef' projesi kapsamında Borusan Filarmoni Orkestrası'nın bu yıl üçüncü kez verdiği özel konser, Lütfi Kırdar Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Bülent Eczacıbaşı konserde Çaykovski'nin Fındıkkıran Bale Süit'inin 4'üncü bölümünü yönetti. Bu yılki konserden elde edilen gelir ise trompet sanatçısı Mustafa Arda Cabaoğlu'nun yurtdışı eğitimi için burs

Şef işadamı
olarak ayrıldı. İzzet-İpek Günay, Asım Kocabıyık, Sema Çelebi, Suzan Sabancı Dinçer, Mehmet-Rüksan Ürgüplü, Mehmet Günyeli-Leyla Alaton, Osman-Zeynep Çarmıklı, Naim-Güler Arnas, Cem-Ümit Boyner, Serra Tokar, Can Verdi, Buket Taşdelen, İnci Gazioğlu, Dilek Hanif, Ayşe-Selahattin Beyazıt, Cem Hakko ve Ronit Gülcan gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri konseri izleyenler arasındaydı.
Bağış karşılığında şef olunuyor
Borusan Holding tarafından gerçekleştirilen ve ilkinde Rahmi Koç'un yer aldığı 'konuk şef' projesinde, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nı iş dünyasının tanınmış bir ismi bağış karşılığında yönetiyor. Konuk şef tarafından yapılan bağış, klasik müzik alanında yetenekli genç bir sanatçının yurtdışında eğitim alması için kullanılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!