Savunma sanayine yenilikçi çözüm

Güncelleme Tarihi:

Savunma sanayine yenilikçi çözüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2024 07:00

Orta kalibre top sistemlerine yönelik geliştirdikleri VENOM LR’nin Ağustos 2024’te ilk teslimatlarını gerçekleştireceklerini belirten SYS Grubu (Samsun Yurt Savunma) Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “Yenilikçi çözümlerimizle küresel arenada pozisyonumuzu güçlendiriyoruz. ‘Takip eden değil, takip edilen’ olma vizyonumuz doğrultusunda inovatif ve rekabetçi çözümlerle, başta ülkemiz olmak üzere tüm dost ve müttefik ülkelerin hizmetindeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Aral yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Deniz, kara ve hava platformları için tek bir otomatik top konseptiyle savunma sektörüne yepyeni bir anlayışla yön veriyoruz. Öne çıkan ürünlerimizden VENOM ve VENOM LR, 30x113mm nitelikli mühimmat kullanıyor ve modern savaş alanındaki ihtiyaçlara cevap veriyor.

Savunma sanayine yenilikçi çözüm

Cahit Utku Aral

DAKİKADA 1200 ATIŞ

Özellikle VENOM LR, düşük geri tepme, hafif ağırlık ve kompakt yapısıyla dünya üzerindeki en geniş platforma uyum sağlayabilen orta kalibre top olma özelliği taşıyor. Bununla beraber sahip olduğu ayarlanabilir atış hızı tekli atımdan dakika 1.200 atıma kadar da farklı hızlarda atış yapabiliyor. VENOM LR, Ağustos ayından itibaren ilk müşterileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yenilikçi ürünümüzle, global savunma sektöründe önemli bir boşluğu doldurmanın heyecanını yaşıyoruz. Her zaman inovatif ve rekabetçi çözümlerle, başta ülkemiz olmak üzere tüm dost ve müttefik ülkelerin hizmetindeyiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!