Samsung'dan Antalya'ya yatırım

Güncelleme Tarihi:

Samsungdan Antalyaya yatırım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2011 00:00

Samsung Electronics'in Türkiye'deki 24. servis merkezi, TELPA işbirliğiyle Antalya'da açıldı.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki merkezin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Güney Kore ile, kan kardeşliği diyebileceğimiz çok eski Kore Harbi'nden gelen bir kader birliğimiz var” dedi. Milli Savunma Bakanlığının bu kader birliğini, savunma sanayisinde sürdürdüğünü belirten Gönül, iki ülkenin özellikle ileri teknoloji ürünlerini birlikte ürettiğini söyledi. Bakan Gönül, “Similatör, hava denetleme sistemleri gibi ürünlerimizi Kore'ye sattık, beğendiler, aldılar. Bu alandaki işbirliğimizin son yıllarda ticari alanlarda sürmesinden de mutluluk duyuyorum” diye konuştu.


Samsung Electronics Türkiye Başkanı Sung Yong Hong da, Samsung'un zengin ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleriyle dünyanın lider markası olduğunu ifade etti. Samsung firmasının, Türkiye'deki varlığına çok önem verdiğine dikkati çeken Hong, “Türkiye, gelişen ekonomisi ve büyük potansiyeli ile bölgesinin lider ülkesidir. Bu sebepten ötürü, 2010 yılının başından itibaren yüzde 100 kendi sermayesiyle Türkiye'ye yerleşmiş bulunmaktadır” dedi.
Müşterilerine çok önem verdiklerini ifade eden Hong, Türk tüketicilerine daha yakın olabilmek için yeni servis merkezleri açılmasına yatırım yaptıklarını, Antalya'nın da, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olması nedeniyle tercih edildiğini kaydetti.

Haberin Devamı


İşlerine gösterdikleri özen nedeniyle Telpa ile çalışmaya karar verdiklerini dile getiren Hong, bu merkezle müşterilerine daha kaliteli hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.


Konuşmaların ardından Bakan Gönül ve Hong, kurdeleyi keserek servisi hizmete açtılar.
Bu arada, açılışın ardından Bakan Gönül'ün yanına gelen Canip Bostancı adındaki vatandaş, Bakanı çay içmeye davet etti. Yakında bulunan bir lokantada oturan Bakan Gönül ve Bostancı bir süre sohbet ettiler. Bostancı, 700 TL emekli maaşı aldığını, bunun 400 TL'sinin banka kredisine kesildiğini belirterek, emekli maaşlarıyla geçinilemediğini, “çılgın projeler” bir yana bırakılarak vatandaşa dönülmesini istedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!