Sakarya hızla yatırımlar şekli haline geldi

Güncelleme Tarihi:

Sakarya hızla yatırımlar şekli haline geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2009 15:37

Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi AŞ Üst Yönetici Tamer Ünlü, Sakarya'nın hızla yatırımlar şehri haline geldiğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi AŞ Üst Yönetici Tamer Ünlü'yü ziyaret etti.

Ünlü, ziyarette, şehrin Duran'la geliştiğini ve sanayinin ivme kazandığını belirterek, “Sakarya hızla yatırımlar şehri haline geldi” dedi.

Bir şehrin sanayileşmesinde yerel yönetimlerin katkısının çok büyük olduğunu ifade eden Ünlü, “Başkanımız Aziz Duran her zaman yatırımcının yanında oldu ve desteğini bizlerden esirgemedi. Altyapı olsun, yol olsun her konuda sıkıntılarımızın giderilmesini sağladı. Her zaman yanımızda olan ve sorunlarımızın aşılmasında yardımcı olan Başkanımız Aziz Duran'a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sanayinin gelişimin bir şehir için çok önemli olduğunu kaydeden Duran ise, “Biz çevreyi kirletmeyen yatırımcıya her zaman destek olduk. Şehrin düzenli ve planlı sanayileşmesi için elimizden geleni yaptık. Sanayi demek, bir şehirde istihdam alanlarının çoğalması demektir. Bu bilinçle hareket ederek çevre dostu yatırımcıların şehrimize gelmeleri için gerekli altyapı oluşturmaya gayret gösterdim. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!