SAFEMOON coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Safe Moon ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

SAFEMOON coin nedir Hangi borsalardan alınır Safe Moon ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 19:34

Her geçen gün kripto para piyasalarında çeşitlilik giderek artıyor. Bunlardan birisi de SafeMoon coin olarak biliniyor. Yüksek artış rakamları ile birlikte kripto para piyasasında hızlı bir şekilde popüler bir hale gelen SafeMoon coin, bir DeFi platformu şeklinde biliniyor. Bu Tokenise, 8 Mart 2021 yılında piyasaya sürüldü. SAFEMOON coin nedir?, Hangi borsalardan alınır sizler için derledik.

Haberin Devamı

SafeMoon coinin günümüzdeki fiyatı ₺0,000086 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ise, ₺1.387.897.151 TRY olarak biliniyor. SafeMoon ise, son 24 saatte yüzde olarak düşüş gösterdi. Anlık CoinMarketCap sıralamasında ise, #2428 sıraya geldi.

SAFEMOON Coin Nedir?

SafeMoon, aslında merkezi olmayan bir finans (DeFi) belirteci olarak da bilinir. SafeMoon coin, web sitesine göre, SafeMoon'un her işlem sırasında bulunan üç farklı işlevi vardır. Bunlar ise; LP edinme, yansıma ve yakmadır. SafeMoon protokolü ise, otomatik likidite oluşturma protokolünün ve RFI belirteçlerinin bir kombinasyonudur. SafeMoon coin, değiştirilebilir olmayan bir token ( NFT ) değişimi, yardım projeleri ve kripto eğitim uygulamaları da geliştirmeyi planlıyor. SafeMoon coin, 8 Mart 2021 yılında kullanıma sunuldu.

Haberin Devamı

Safemoon Coin Hangi Borsalardan Alınır?

2021 yılının Nisan ayından itibaren PancakeSwap, SafeMoon ve BitMart üzerinden de satın alınabilir. SafeMoon Coin satın almak için şu yolların izlenmesi gerekir.

Alım için ilk defa SafeMoon Coin’i işlem listesine dahil eden önemli kripto para borsalarına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Bu nedenle BitMart, PancakeSwap ya da White BIT kripto para borsası platformlarından herhangi birine rahatlıkla erişebilirsiniz. Her 3 borsada da bu altcoin ile kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.

Daha sonra, seçtiğiniz platformun ana sayfa bölümünü de görüntüleyebilirsiniz. Bu alandan da “yeni kayıt ol“ sekmesine tıklamanız gerekir.

İşlemden sonra ise, ekrana bir tablo gelir. Bu tablo ise, hesabımızı oluşturmak için bize yardımcı oluyor.

Tabloya talep edilmiş olan temel kimlik bilgileri ve bir e-posta adresi girilerek, tablo altında görüntülenen “onay“ başlıklı yer alan kutucuğa tıklanır.

Hesabın bu adımda açılması ile birlikte gelecek yeni sayfa üzerinden de “para yatır“ sekmesine tıklanması gerekir.

Kripto para satın almak için açmış olduğumuz kripto para borsası ile yatırım hesabımıza belirli bir parayı aktarmamız da gerekir. Bu nedenle para yatırmak için sekmeye tıkladığınız zaman bir tanımlama tablosu daha açılabilir.

Haberin Devamı

Yeni tablodan da hesaba aktarılacak olan tutarı belirlenip, para birimi, kredi kartı ya da banka kartı üzerinden ödeme seçeneklerinden biri seçilir.

Yenilenen pencerede ise, karta ait olan talep edilen bilgiler boşluklara dikkatli bir şekilde girilerek, aynı sayfada görüntülenen “kripto para al“ komutuna tıklanması gerekir.

Son tablonun boşluklarına ise almak istediğiniz kripto paranın adı SAFEMOON şeklinde girilerek, miktar seçimi yapılır.

Tablonun hemen altında yer alan “satın al“ komutuna tıklanır.

Safe Moon Ne Zaman Çıktı?

Safe moon, 2021 yılında 8 Mart'ta kullanıma sunuldu.

Safe Moon Ne İş Yapar?

SafeMoon teknik raporu, ortaya çıkan DeFi endüstrisinde yer alan büyük bir sorunun, alana yeni gelenler için kolay bir erişime sahip olmayan yüksek APY LP çiftliklerinin varlığı olduğunu da belirtiyor. SafeMoon ile birlikte jetonlar satılırken jeton üzerinde bulunan herhangi bir baskıyı kaldırmak için statik ödüller fikrini de (ödülü işlem gören jetonun hacmine bağlı bir hale getirmeyi) amaçlar. Aynı zamanda, beyaz kağıt, "yansıtma mekanizmasının" HODL ve SafeMoon sahiplerinin tokenlerini'yi daha uzun bir süre tutmaları için teşvik sağladığını söylüyor.

Haberin Devamı

SafeMoon'un Otomatik LP'si ise, aynı zamanda jeton sahipleri için bir fiyat tabanı ve tampon sağlayarak protokole bir istikrar katar. SafeMoon'un manuel yazma stratejisi, aynı zamanda teknik incelemelere göre SafeMoon token sahiplerine çok uzun vadede yardımcı oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!