Sabancı 68 yaşına Palandöken'de girdi

Güncelleme Tarihi:

Sabancı 68 yaşına Palandökende girdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2001 00:00


Cem BAKIRCI- Turgay İPEK/ ERZURUM, DHA
Haberin Devamı

İşadamı Sakıp Sabancı 68 yaşına Erzurum Palandöken'de süpriz doğumgünü partisiyle girdi.

Polat Renaısansce Hotel'in açılışı için önceki gün Erzurum'a gelen ve yaklaşık bin davetlinin katıldığı gala yemeğinde doğum günü pastasını eşi Türkan Sabancıïyla kesen Sakıp Sabancı, "Doğum günümü Doğu'ya yapılan önemli bir yatırımın açılışında kutlamaktan mutluyum'' dedi.

Polat Renaısansce açılışı ünlüleri biraraya getirdi
İşadamı İbrahim Polat'ın ünlü kayak merkezi Palandöken'e yaptırdığı Polat Renaısansce Hotel'in açılışının ardından verilen gala yemeği, birçok ünlüyü biraraya getirdi.

Turizm Bakanı Erkan Mumcu ve işadamı Sakıp Sabancı'nın da katıldıkları gala yemeğinde, Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Muazzez Ersoy ile İbrahim Erkal sahneye çıkarak davetlileri coşturdu. Gece İbrahim Polat ile Muazzez Ersoy'un dansıyla son buldu.

30 milyon dolara mal olan otelin gala yemeğine Ankara ve İstanbul'dan iki özel uçakla gelen konuklarla birlikte ünlü mankenler Nefise Karatay, Ebru Şallı, Deniz Akkaya ve Atilla Saral da katıldılar.

Eşi Sunal Polat'la birlikte konuklarla tek tek ilgilenmeye çalışan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Palandöken'e yatırım yapmanın huzurunu yaşadığını söyledi. Polat, "Doğduğum topraklara vefa borcum vardı. 30 milyon dolarlık yatırımla bunu yerine getirdim. Mutlu ve huzurluyum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!