Restoranda nakitsiz, kartsız ödeme

Güncelleme Tarihi:

Restoranda nakitsiz, kartsız ödeme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 23:10

DOĞUŞ Müşteri Sistemleri’nin (DMS) hayata geçirdiği eğlence ve yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, iletişim operatörü Turkcell’in mobil ödeme altyapısı ‘Paycell’i kullanmaya başladı.

Haberin Devamı

Bu sayede ZUBİZU kullanıcıları yanlarında kredi kartı veya nakit olmasa bile akıllı telefonlar üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilecek. Bunun ilk örneği ise Doğuş Grubu’nun eğlence ve yeme-içme sektöründeki markası ‘d.ream’ bünyesinde bulunan restoranlarda gerçekleştiriliyor. Şirket bünyesindeki Zuma, Gina, Masa, Mezzaluna, Go Meso gibi restoranlarda hayata geçen mobil ödeme özelliği kısa bir süre sonra akaryakıt ve perakende sektörlerinde de yer alacak.

ZUBİZU’nun iki ayda 1 milyon kullanıcıya ulaştığını belirten Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan,  “İlk kez mobil cüzdan ile sadakat uygulamalarını bir araya getirdik. Bu sayede tek dokunuşla hem indirim ve avantajları kazanmak hem de ödemeyi gerçekleştirmek artık mümkün” dedi. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu,”Hedefimiz iletişim alanındaki Türkiye’nin tümünü kapsama başarımızı finansal hizmetler alanına da taşımak. Bu yeni dönemde Paycell markası ile hizmet veren ödeme platformumuz sayesinde birçok kurum mobil ödeme deneyimini kusursuz şekilde müşterilerine ulaştırabilecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!