Reklam yüzü belli oldu, parayı Hülya AvÅŸar'la toplayacak

Güncelleme Tarihi:

Reklam yüzü belli oldu, parayı Hülya Avşarla toplayacak
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 10, 2013 10:00

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) 12 yıl sonra lisans verdiği ilk banka olan Odea Bank'ın merakla beklenen reklam yüzü belli oldu. Odea Bank'ın reklamlarında Hülya Avşar oynayacak.

Haberin Devamı

Lübnanlı Bank Audi Grubu’na ait Odeabank 1 Kasım’dan bu yana ilk şubeleriyle İstanbul’da hizmet vermeye başladı. Bankanın resmi açılışı ise bugün yapılacak.

Odea Bank'ın Türkiye'de büyük bir reklam kampanyasına başlaması bekleniyor. Özellikle mevduat toplayabilmek için geniş bir tanıtım yapacak olan bankanın uzun süredir merak edilen reklam yüzü ise netleşti. Bankanın reklamlarında Hülya Avşar oynayacak. Reklamın sloganı ise ' Pardon ne bank, Odeabank...' olacak.

Bank Audi İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi Freddie baz, markanın yüzünün Hülya Avşar olmasıyla ilgili, "Gücün ve güzelliğin doğal kombinasyonu" dedi.
Â
Son dönemde bankalar reklam yüzleri olarak sanatçılara öncelik veriyor. Halkbank'ın reklamlarında Murat Boz oynarken, Denizbank Beyazıt Öztürk'ü, İş Bankası da Cem Yılmaz'ı tercih ediyor.

Haberin Devamı

hguler@hurriyet.com.tr


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!