Realty World Türkiye 2011 hedeflerini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Realty World Türkiye 2011 hedeflerini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2011 17:27

Realty World Türkiye, Kıbrıs'ta düzenlediği organizasyon ile 2011 hedeflerini açıkladı.

Haberin Devamı

Realty World Türkiye, başarılı emlak danışmanları ve brokerlarını ödüllendirmek için tüm ofislerini Kıbrıs’ta bir araya getirdi. Realty World Türkiye’nin 2011 hedeflerinin açıklandığı ve başarılı ofislerin ödüllendirildiği törene, KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar Onur Konuğu olarak katıldı.

Organizasyonda çeşitli kategorilerde başarılı olan broker ve danışmanlaraa ödülleri takdim edilirken ayrıca Realty World Türkiye'nin yeni iş partneri olan  icralik.com sitesinin amacı ve içeriği çalışanlara ve misafirlere tanıtıldı.

Gecede ödül alan diğer ofisler ve isimler şöyle; 2010 Realty World Türkiye Kupası İşlem ve Ciro Kategorisi’nde 1’inci olan ofis, Realty World Nova Gayrimenkul oldu. Ödülü Realty World Nova Gayrimenkul broker’ı  Ahmet  Temel taş   kabul etti. Realty Word Temel Gayrimenkul’den Hatice Engül ise 2010 Realty World Türkiye Kupası İşlem Kategori’sinde 1’incilik ödülünü aldı.

Kamp kapsamında ödül töreninin yanı sıra Enbe Orkestrası, Ahmet Şerif  İzgören İletişim Semineri ve Dr. Burçin Doğru Semineri gibi etkinliklerinin olduğu gece ünlü komedyen Yavuz Seçkin ve sunucu Fatoş Kabasakal’ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!