RAMP coin nedir? Hangi borsalardan alınır? RAMP ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

RAMP coin nedir Hangi borsalardan alınır RAMP ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 19:49

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte kripto paralara olan ilgi de arttı. Kolay bir şekilde para kazanmak isteyen yatırımcılar coin sistemini takip ederek yatırımlarda bulunuyorlar. RAMP Coin de en merak edilen coinlerden. RAMP coin nedir? Hangi borsalardan alınır? RAMP ne zaman çıktı? Ne iş yapar tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

RAMP coin, Ethereum dışındaki kullanıcıların da platformlarda token hisselerine izin verilerek DeFİ benimsenmesini arttırmayı amaçlayan merkezi olmayan bir protokol olarak bilinmektedir.

RAMP Coin Nedir?

Kripto para dünyasında RAMP coin de önemli bir yer tutmaktadır. Binance Smart Chain altyapısını kullanan RAMP coin büyük bir avantaja sahip olan kripto para birimidir. RAMP coin Binance altyapısı sayesinde Binance borsasında da listelenmiştir. Yatırımcılar genellikle RAMP coin gibi benzer projeleri de takip ederek önemli kazançlar elde edebilirler. RAMP coin merkezi bulunmayan bir finans projesidir. Yatırımcılar tarafından pasif bir şekilde staking işlemi de yapılabilir. Kripto para biriminde RAMP projesi doğrultusunda kullanıcılar oldukça iyi gelirler elde ederler.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

RAMP Coin ERC20 tabanını kullanması ile bilinir. Şirket tarafından atılan adım ile birlikte Binance Smart Chain sistemine de geçiş yapılmıştır. Dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu olan Binance tarafından RAMP coin güvenli olarak satın alınabilir. Öncelikle Binance'e üye olunmalıdır. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından RAMP coin işleminin yapıldığı BTC, BUSD ve USDT alınarak işlem çiftlerinde alımlar da gerçekleşir. RAMP coin Bibox, MXC.COM, Uniswap, Hoo ve Gate.io borsalarından da satın alınabilir.

RAMP Ne Zaman Çıktı?

Kripto para dünyasında önemli bir yere sahip olan PAMP Coin'in arzı 2021 yılının Şubat ayı itibari ile 176 milyon jeton olarak bilinmektedir. RAMP coin Loh Zheng Rong ve Lawrence Lim tarafından ortaklaşa kurulmuştur.

Ne İş Yapar?

Kripto para dünyası ile ilgilenen kişiler tüm ayrıntılara dikkat ederler. Yatırımcıların ilgisini çeken RAMP coin ile ilgili de bilinmesi gereken bazı durumlar bulunmaktadır. Öncelikle blockhain sistemleri arasında yer alan değişimlerin verimli olarak desteklenmesi için ağ likiditesi açık ve ya kapalı olan tasarımlardan yararlanılır. Ethereum dışı standart olan tokerler de Ethereum blok zincirinde kullanılması için önce rUSD olan stabilcoinlere dönüştürülmektedir. Ayrıca eUSD sahipleri genellikle dijital varlıklarını ödünç verebilirler. Bunun yanı sıra DeFİ protokollerinde de likidite sağlama şanları olduğu için faiz de kazanırlar.

Haberin Devamı

RAMP Ağı Nasıl Korunmaktadır?

Kripto para dünyasında önemli bir talep gören RAMP ağının güvenliği de merak edilen bir diğer detaydır. RAMP ağı güvenli zincir üzerinde bulunmaktadır. Bu kapsamda merkezi olmayan veri depolaması için de Crust Network ile işbirliği yapması ile bilinir. DeFİ açık bir finans projesi olan RAMP stake odaklı dijital varlıklar aracılığı ile likiditeyi çözebilir. Bu potansiyele sahip olan RAMP tüm kullanıcılarının da likit sermayeye bağlı kaldıkları müddetçe dijital varlıklarını teminat altına almaktadır. Aynı zamanda merkezi olmayan depolama için de Crust teşvik katmanı protokolünü uygulamaktadır. Uygulama katmanı desteklenirken IPFS dahil benzeri depolama katmanı protokolüne de uyarlama sağlanabilir.

Haberin Devamı

RAMP Coin İle İlgili Bilinmeyenler

RAMP coin yaratılma sürecinde 2021 yılına kadar hisse senetleri 300 milyar doları aşmıştır. Bu sayede ekonomi de çok hızlı bir şekilde büyüme sağlamıştır. Ayrıca söz konusu ekonominin hızlı büyümesi ile birlikte bu coin söz konusu olan ekonomi piyasasını verimsiz bir haldeyken de tetikledi. RAMP coin özellikle son yıllarda pek çok yatırımcı tarafından büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!