Radisson SAS Bosphorus Hotel açıldı

Güncelleme Tarihi:

Radisson SAS Bosphorus Hotel açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2005 17:45

Avrupa’nın önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rezidor SAS Hospitality şemsiyesi altındaki markalardan biri olan Radisson SAS Hotels & Resorts’un, Türkiye’deki üçüncü oteli Radisson SAS Bosphorus Hotel, 1 Aralık 2005 günü kapılarını açtı. Hotel kapılarını açmadan önce düzenlenen basın toplantısıyla basın mensuplarına tanıtıldı.

Haberin Devamı

Basın toplantısında konuşma yapan Radisson SAS Bosphorus Hotel Genel Müdürü Philippe Pellaud, “İstanbul ve Ankara’dan sonra, Türkiye’deki üçüncü ve İstanbul’daki ikinci otelimiz olan Radisson SAS Bosphorus Hotel’i açmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Yeni otelimiz; muhteşem Boğaz mevkii, çok özel dizaynı ve Radisson SAS’ a özel tüm servis konseptlerimizle her zaman yüzde 100 “Misafir Memnuniyeti”ni hedefleyerek yerli ve yabancı misafirlerimize; “fresh,host & easy” yani; “taze, misafirperver ve anlaşılması kolay” ve bir o kadar da keyifli hizmet verecektir. Özellikle İstanbul’un, giderek daha fazla kabul gören ve talep edilen, popüler ve seçkin  bir dünya kenti halini alması, tüm diğer uluslararası gruplar gibi bizim de, önümüzdeki dönemlerde bu pazara daha yoğun bakmamıza ve yeni projeleri hayata geçirmemize ivme teşkil edecektir...” dedi.

Haberin Devamı

Metex tarafından yapılan modern mimarisini, sıcak konukseverliğiyle harmanlayan Radisson SAS Bosphorus Hotel, kongre vadisine, alışveriş ve iş merkezlerine yakın konumuyla İstanbul için yeni ve farklı bir otel seçeneği olmaya aday.

BİR OTELDEN ÇOK DAHA FAZLASI...

10’u balkonlu ve neredeyse tümü eşsiz Boğaz manzaralı; 89 standart odası, 20 bussiness class odası, 11 junior suiti ve iki engelli odası olmak üzere Radisson SAS Bosphorus Hotel’in toplam 120 odası bulunuyor.

KEYİF TUTKUNLARINA...

Radisson SAS Bosphorus’ta yer alan mekanlardan birkaçı:
- Kerem Görsev’in caz tutkunlarının heyecanını yükseltecek 150 kişilik İstanbul Jazz Center’ı,
- Fransa’dan gelen 110 yıllık deneyimiyle fırın – pastane – cafe kültürlerini bir arada sunan Paul,ve diğer sürpriz isimler ve mekanlar...

SAYISIZ AYRILACIK...
- “Cruise Lounge” Lobby Bar & içi 75 , terası 100 kişi kapasiteli “StarBoard Café Terrace”
- Yaz mevsimi süresince hizmet verecek, büyüleyici manzaralı, 80 kişi kapasiteli, açık “Lodos Terrace”
- Bay ve bayan kuaförü, Türk Hamamı, sauna, solarium, fitness faaliyetleri & masajı kapsayan “Wellness ve Beauty Center”
- “Ajanda 1” ve “Ajanda 2” isimli iki boardroom
- “Sonar” isimli en son teknoloji ile donatılmış sunum odası,
- “Pier” isimli, 240 metrekarelik, üçe ayrılmış ana toplantı salonu
- Kapalı ve güvenlikli otoparkı, express laundry hizmeti, oda servisi, uydu bağlantısı, tüm misafir odalarında, genel mekanlarda ve toplantı salonlarında ücretsiz, kablolu ve kablosuz, hızlı internet erişimi ve tüm diğer ayrıcalıklı hizmetleri ile Radisson SAS Bosphorus Hotel, bir otelden fazlasını sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!