Porsche kışkırtıyor

Güncelleme Tarihi:

Porsche kışkırtıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Spor otomobil devi Porsche, Auto Show’99 Fuarı’nda milenyum için özel olarak tasarladığı yeni 911, Boxster S, Carrera Coupe ve Cabriolet modelleriyle otomobilseverleri kışkırtmaya hazırlanıyor.

SPOR otomobil devi Porsche, Auto Show'99 Fuarı'na 5 modeliyle yine iddialı giriyor. Carrera 4 Cabriolet, Carrera Coupe, Boxster S ve 911'in özel versiyonuyla fuara katılan Porsche'nin standı otomobilseverlerin yine büyük ilgiyle izlenecek.

ÖZEL 911

Porsche'nin Türkiye'de ilk kez Auto Show'da sergileyeceği 911'in özel versiyonu milenyum için özel olarak hazırlanmış. 300 beygir güç üreten 3.4 litrelik motora sahip 911'in özel versiyonu, 6 ileri düz vitese sahip. Normal 911'e göre daha sportif olarak tasarlanan bu özel serinin boyu da normalinden 10 mm daha alçak. Renginde de milenyumun özel rengi violetchromaflair kullanılan 911'de iç döşemesinde ise deri döşeme, EXC ahşap paket ve ahşap direksiyon kullanılmış.

Bu özel modelde standart olarak da elektrikli koltuklar, ısıtmalı koltuklar, tedrici kararmalı ön cam, hız sabitleme, yol bilgisayarı, PCM veya MDR-32, Data Sound Process, CD Changer, Bi-Xenon farlar, çelik egzos çıkışları, arak cam sileceği ve elektrikli açılır tavan yer alıyor.

BOXSTER S

Porsche'nin fuarda sergilediği diğer bir yeni modelde Boxster S. 6 silindirli bu spor otomobil, 252 beygir güç üreten 3.2 litrelik motora sahip. Boxster S 0'dan 100 kilometreye 5.9 saniyede hızlanırken, 260 kilometre maksimum hıza ulaşıyor. Yüksek performansa ulaşmak için özel olarak süspansiyonu geliştirelen Boxster S'in 6 ileri düz vitesi de standart olarak sunuluyor.

CARRERA COUPE

Porsche'nin fuarda yer alan diğer modeli Carrera Coupe ise 300 beygir güç üreten 6 silindirli 3400 cc motora sahip. Modelin standart donanımı arasında, hidrolik direksiyon, ABS, sürücü ve yolcu hava yastığı, yan hava yastığı, elektrikli camlar, renkli camlar, iç kabin hava filtresi, kömür esaslı kabin filtresi, cam anteni ve 6 hoperlör, sis farları, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektronik klima yer alıyor. Carrera'nın anahtar teslim satış fiyatı ise 174 bin 437 mark.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!