PI coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Pi Coin ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

PI coin nedir Hangi borsalardan alınır Pi Coin ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 19:22

Kripto paralar içerisinde birçok insanın takibini yaptığı dijital varlıklar bulunmaktadır. Büyük bir topluluk tarafından takip edilen bu projelerin çıkış tarihi ve nasıl bir yol izleyeceği oldukça merak edilmektedir. Büyük bir topluluk tarafından ülkemizde de milyonlarca kişi tarafından takip edilen Pİ coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Picoin ne zaman çıktı ve ne iş yapar tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Pi coin büyük bir ekip tarafından oluşturulmuş telefon ve bilgisayardan kullanıcılarına mining imkanı sunan bir platformdur.

Pi Coin Nedir?

Pi coin mobil cihazlardan pi network uygulaması ile mining imkanı sunan ve milyonlarca aktif cüzdana sahip bir platformdur. Stanford üniversitesi üyeleri tarafından oluşturulmuştur. Pi coin henüz piyasaya çıkmamış olmasına rağmen şuanda milyonlarca aktif cüzdana sahiptir. Güçlü ve tecrübeli bir ekip tarafından yönetilen proje büyük bir topluluğa sahiptir.

Pi coin topluluk tarafından yönetilmesi ile kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Pi coin test ağında yapılan işlemlerde oldukça hızlı bir blok zincir imkanı sunmaktadır. Ayrıca kendi platformuna özel wallet uygulaması ve internet tarayıcısı ile hizmet vermektedir. Kullanıcılar hem mobil cihazlarından hem de bilgisayarlarından kolay bir şekilde pi coin kazım işlemi gerçekleştirebilmektedir.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

Pi coin sosyal medya ve internet üzerinden birçok bilgi paylaşmaktadır. Paylaşılan bu bilgiler ışığında birçok yatırımcı pi coin hangi borsalardan alınır diye merak etmektedir. Pi coin henüz testnet aşamasında olan bir projedir. Projenin sosyal medya kanallarında sık sık yatırımcılar için projenin gelişimi ile ilgili bilgiler vermektedir. İlk borsa listelenmesi ve transfer işlemleri birçok yatırımcı tarafından merak edilmektedir.

Pi coin sahibi olmak isteyen kullanıcıların pi coin web sitesinde yer alan bağlantıları kullanarak pi coin üyeliği açmaları ve mining programını aktif etmeleri gerekmektedir. Bu işlemler ile ücretsiz ve zahmetsiz bir şekilde pi coin sahibi olunabilmektedir. Pi coin hem bilgisayardan hem de cep telefonlarına indirilen apk ile kolay bir şekilde yapılmaktadır.

Pi coin projesi test transferleri ve cüzdanları mobil uygulamada aktif bir şekilde bulunmaktadır. Ayrıca staking ve pi coin alışveriş platformları da test aşamasında kullanıcılara sunulmaktadır.

Pi coin Ne Zaman Çıktı?

Pi coin Stanford üniversitesi üyesi olan bir grup girişimci tarafından oluşturulmuştur. Deneyimli matematikçi ve yazılımcı bu grup pi sayısından esinlenerek oluşturdukları bu proje ile pi coini her alanda kullanılabilir kılmayı hedeflemektedir. Topluluk tarafından kullanılan uygulamada her üyesinin pi market açabilmesi ve pi coinler ile ticaretin gerçekleştirilebilmesi amaçlanmaktadır.

Haberin Devamı

Pi coin 2019 yılında projesi biten ve mobil uygulaması kullanıma sunulan bir projedir. Her gün yeni bir gelişme hayata geçirilerek sıkı bir çalışma yapılmaktadır. Dünya genelinde milyonlarca üyeye ulaşan pi coin henüz piyasaya çıkmadan bir milyondan fazla cüzdana sahip olmuştur. Projenin hayata geçmesi ile beraber ciddi bir yatırımcı kitlesine ulaşacaktır.

Ne İşe Yarar?

Pi coin, pi network platformunun ana kripto parasıdır. Pi sayısından esinlenen girişimciler tarafından ortaya çıkan proje kısa sürede büyük destek toplamıştır. Bu alanda pi coin merkeziyetsiz pi, network ağı ile web 3.0 , ticaret ve nft gibi bir çok alana kullanıcılarına hizmet verecektir. Ayrıca bilinen mining sistemlerinin aksine carbon salınımı ve enerji tüketimi düşük bir şekilde mining imkanı sunmaktadır.

Haberin Devamı

Pi coin geleceği merak edilmektedir. Çünkü henüz dolaşıma girmeden milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Son zamanlarda yaşanan gelişme ile pi ağında test transferleri yapılmaktadır ve transfer işlemleri oldukça hızlı ve düşük fee ücretleri ile gerçekleşmektedir. Kendi blok zincir teknolojisini kullanan pi coin ilerleyen dönemde de sıkça adını duyacağımız bir proje olarak dikkat çekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!