Peşinatı %5 çekti taksitleri erteledi

Güncelleme Tarihi:

Peşinatı %5 çekti taksitleri erteledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2024 07:00

GAYRİMENKUL sektöründe faaliyet gösteren Tahincioğlu, Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya başlattığını duyurdu.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında; yüzde 5 taksitli peşinat, 48 ay 1.99 vade imkanı sunulurken, şirket bünyesindeki aylık taksitler 6. ayda ödenmeye başlanıyor.  İnşaat maliyet endeksinin 2023 Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 1.94, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 67.31 arttığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, TÜİK’in son açıkladığı inşaat maliyet endeksinden de görüleceği üzere; maliyetlerin artmaya devam ettiğini, buna karşı konut erişiminde kredi sisteminin çalışmamasıyla ilgili sorun yaşandığını ifade etti.

Peşinatı %5 çekti taksitleri erteledi
Özcan Tahincioğlu

EN İYİ YATIRIM ARACI

Haberin Devamı

Tahincioğlu, kampanyaya ilişkin olarak ise şunları kaydetti: “Müşterilerimizin konuta erişimlerini kolaylaştırmak adına, vadeleri uzatarak, peşinatı düşürdüğümüz yeni bir kampanya hazırladık. Her daim en iyi yatırım aracı olan konuta erişimi artırmak adına, şu an bankalardaki oranın çok altında olan 1.99 vade oranıyla ödeme imkanı sağlıyoruz. Ayrıca yüzde 5 gibi düşük peşinat ve 48 ay vadelendirme imkanı sunuyoruz. Kampanya kapsamında örneğin, Ankara’da inşa ettiğimiz Nidapark Çankaya projemizde 270 bin TL’den başlayan taksitli peşinat, aylık 94 bin TL taksit ile ev sahibi olunuyor.”

 

BAKMADAN GEÇME!