Perakendede 280 milyon liralık teknoloji yatırımı

Güncelleme Tarihi:

Perakendede 280 milyon liralık teknoloji yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2023 07:00

Dünya genelinde 3 kıtada, 30 ülkede, 800’den fazla mağazası bulunan FLO, kendi teknolojilerini üretmek amacıyla FLO Teknoloji şirketini kurdu.

Haberin Devamı

FLO CEO’su Yenal Gökyıldırım, “Ülkemizde perakende sektörüne öncülük edecek ve alışverişte online ve offline kanallar arasındaki duvarları ortadan kaldıracak yeni nesil dijital çözümler ile müşteri deneyimini geliştirmeye odaklanıyoruz. Bugün içerisinde bulunduğumuz Yıldız Teknopark’ta 200 kişilik FLO Teknoloji ekibimizle beraber teknolojik altyapımızı sürekli olarak güçlendiriyoruz” dedi. Teknopark’a geçişle beraber farklı teknoloji paydaşları ile yakın bir ekosistemde çalışma fırsatı bulduklarını ifade eden Gökyıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeni nesil teknolojiler içinde yaşadığımız dünyayı algılama, anlama ve dünyayla ilişki kurma biçimlerini değiştiriyor. Tedarik zincirinden başlayarak, planlama, lojistik ve stok yönetimi, şirket içi süreçlerin yürütülmesi, raporlama ve analiz yetkinlikleri, veri toplama ve büyük verinin yönetimi, müşteri deneyim tasarımı gibi A’dan Z’ye tüm süreçlerin dijitalleşmesi kaçınılmaz. Bu anlayışla FLO olarak son 2 yılda 150 milyon TL civarında teknoloji yatırımı gerçekleştirdik. 2023 yılında yaklaşık 280 milyon TL daha yatırım yaparak bu alandaki adımlarını hızlandırmayı planlıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!