Pekin ve Bayar TEİD üyeleri arasına katıldı

Güncelleme Tarihi:

Pekin ve Bayar  TEİD üyeleri arasına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 12:33

2010 yılında kurulan ve bugün 130’u aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına Pekin ve Bayar da katıldı.

Haberin Devamı

2010 yılından bu yana iş etiği ilke ve politikalarının anlaşılması, benimsenmesi, yaygınlaştırılması, şirketlerin yazılı kültürünün temel taşı haline gelmesi için kılavuzluk etmek ve referans merkezi olmak misyonuyla faaliyet gösteren Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) üyeleri, bugün Türkiye GSMH'nın yüzde 15'ini oluşturan ve 200.000'in üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşlardan oluşuyor. İş dünyasının yoğun desteğini alarak üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD üyeleri arasına katılan yeni üye ise Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarından Pekin ve Bayar oldu.

Pekin ve Bayar, yurtiçi ve yurtdışında 70 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin en köklü ve büyük hukuk firmalarından biri olarak faaliyet gösteriyor. Firmanın İzmir, Ankara ve Adana’da 70 avukat ve 20 uzman personelinin yanı sıra uluslararası hukuk firmaları ve derneklerle irtibat büroları bulunuyor. Dünyanın önde gelen finansal kuruluşları, uluslararası şirketler ve devlet kurumlarına hizmet veren Pekin ve Bayar’ın son dönem başarıları arasında “IFRL 1000-2016 Finansal ve Kurumsal Çözümler”, “Chambers and Partners Gayrimenkul”, “Chambers and Partners Bankacılık ve Finans, Kurumsal, Şirket Birleşme ve Satın Almalar“ ve “Chambers and Partners Sermaye Piyasaları ve Anlaşmazlık Çözümü” ve “Legal 500” gibi itibarlı listelerde ilk sıralarda yer alması sayılabilir.

 

BAKMADAN GEÇME!