Pegasus, Rusya'nın Omsk şehrine uçuş başlatıyor

Güncelleme Tarihi:

Pegasus, Rusyanın Omsk şehrine uçuş başlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2012 12:46

Pegasus Hava Yolları'ndan yapılan açıklamaya göre, uçuş ağını her geçen gün yurt içi ve dışına eklediği farklı destinasyonlarla genişleten Pegasus, Rusya'da Krasnodar'dan sonra Sibirya'nın güneybatısında bulunan Omsk şehrine de sefer düzenleyecek.

Haberin Devamı

Pegasus'un yeni destinasyonu Omsk için biletler 159,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa açıldı. Pegasus'un 54. uçuş noktası olan Omsk şehrine uçuşlar, 21 Haziran 2012 tarihinden itibaren başlayacak.

Her hafta salı, perşembe ve cumartesi günleri Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 20.15'de gerçekleştirilecek uçuşlar ile Omsk'a gidebilecek Pegasus misafirleri için dönüşler her hafta çarşamba, cuma ve pazar günleri yerel saat ile 06.55'de Omsk'tan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gerçekleşecek.

Pegasus misafirleri yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, İzmir, Şanlıurfa, Trabzon, Van'dan, yurt dışında ise Amsterdam, Basel, Berlin, Brüksel, Bükreş, Düsseldorf, Kopenhag, Lefkoşa, Londra, Milano, Münih, Paris, Priştine, Roma, St Etienne/Lyon, Stokholm, Stuttgart, Üsküp, Viyana ve Zürih'ten İstanbul bağlantılı Omsk'a seyahat edebilecekler.

Haberin Devamı

Pegasus, Omsk'a başlatacağı seferlerle uçuş ağını 24 ülkede toplam 54 noktaya yükseltti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!