Özak GYO merkezde projeler yapacak

Güncelleme Tarihi:

Özak GYO merkezde projeler yapacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2013 00:00

Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, şirket olarak şehrin merkezinde projelere odaklanacaklarını belirterek, “Mutluluk şehrin merkezinde” dedi.

Haberin Devamı

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Özak GYO) ilk konut projesi Özak Hayat Tepe’nin inşaatı hızla yükseliyor. Grubun yeni projelerinden Bulvar 216’nın da inşaasına başlandı. Balmumcu’daki projesini de şekillendirmeye başlayan firma, önümüzdeki dönemde de şehrin merkezindeki projelere ağırlık verecek. Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, tüm projeleri şehrin merkezinde seçtiklerini hatırlatarak, “Mutluluk şehrin merkezinde” dedi.

ÖZAK HAYAT TEPE

Özak GYO’nun ilk konut projesi olan ikisi 24, biri 23 katlı üçgen mimari anlayışıyla inşaasına başlanan Özak Hayat Tepe’de 12. katlara ulaşıldı. Projenin hedeflere uygun devam ettiğini hatırlatan Sadun Coşkuntürk, Hayat Tepe projesinde 160 dairenin satışının gerçekleştiğini söyledi. 546 dairenin bulunduğu Hayat Tepe’nin ardından gündemlerinde bulunan ve daha önce açıkladıkları Ataşehir’deki Bulvar 216 projelerinin inşaat hazırlıklarına da başladıklarını aktaran Coşkuntürk, bu porjeyi ofis ve perakende alanı olarak planladıklarını anlattı. Coşkuntürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

70 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

· 70 milyon dolara mal etmeyi öngördüğümüz Bulvar 216’da 120 mektrekareden 2 bin 300 metrekareye kadar ofisler bulunacak. Perakende alanları için hem kiralama, hem de satış teklifleri alıyoruz ve bunları detaylı değerlendiri-yoruz. Kullanım alanlarını yatay ve düşey sirkülasyon ve birbirini tamamlayan perakende alanlarını oluşturmak için yurt dışından uzmanlarla çalışıyoruz. Bina yönetimi ise 34 Portall ve İşistanbul iş merkezlerimizdeki deneyimlerimizle biz yürüteceğiz.

BALMUMCU’YA OTEL VE REZİDANS

· Balmumcu’daki 8 bin 500 metrekarelik arsamızı da rezidans ve otel olarak planlıyoruz. Biz şehrin merkezine odaklandık. İnsanlar sosyalleşme için şehrin merkezine geliyor ve burada mutlu oluyorlar. İş hayatı, sinema, hastane, okul hepsi şehrin merkezinde. Bunlara ulaşmada fazla zaman harcayan mutsuz oluyor.

Haberin Devamı

Gezi sektörü etkilemedi

ÖZAK GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, Gezi eylemlerinin satışları çok fazla etkilenmediğini söyledi. Sektöre uzun vadeli bakılması gerektiğinin altını çizen Coşkuntürk, kentsel dönüşümde de daire sahiplerinin bire iki nasıl alabilirim gözüyle baktığını, oysa dönüşümün yeşil alanından yolların artırılmasına, enerji tasarrufundan sosyal yaşam biçimine kadar birçok halkayı içerdiğini söyledi. Bu halkaların birinin eksik olması halinde kentsel dönüşümün tamamlanamayacağını vurgulayan Coşkuntürk, devletin kanunlarla ortak konsensüs oluşturması gerektiğini ve işi yüklenici firmaya devretmesinin doğru olacağını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!