Oyun kuralları eşit

Güncelleme Tarihi:

Oyun kuralları eşit
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2013 00:00

TÜRK Telekom Grup CEO’su Hakam Kanafani, internetin dünya devlerine karşı farklı ülkelerde gösterilen “vergi” tepkisine destek verdi.

Haberin Devamı

Kanafani, Türkiye’de dijital ekosistemin büyümesine önemli katkı sağladıklarını belirterek, vergi konusunda “Dışarıdan gelen de burada olan oyuncu da, aynı kurallara göre oynamalı. Faaliyet gösteren kurumlar, vergisini de ödemek zorunda” eleştirisini yaptı.

EŞİT ŞARTLAR OLMALI

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ile Türk Telekom Grup CEO’su Hakam Kanafani, düzenledikleri basın toplantısıyla TTNET’in yeni projelerini tanıttı. Türk Telekom Grubu şirketlerinin teknoloji ve bilgi teknolojileri altyapısına yaptığı yatırımları anlatan Hakam Kanafani TTNET’in Türkiye’deki dijital ekosistemin büyümesine katkı sağladığını söyledi. Kamafi, şu değerlendirmede bulundu: “Bugüne kadar iş ortakları ile birlikte dijital ekosistemi büyütmeye yönelik internet tabanlı dijital uygulamaları başarıyla sundu. TTNET, inovasyon için kurduğu işbirlikleri ile dijital iş alanlarına odaklanıyor. Türk Telekom Grubu’nun genişbant iletişim şirketi TTNET değer yaratmaya ve çıtayı yükselterek pazarı şekillendirmeye devam edecek.”

Haberin Devamı

NY’A BAZ DİKİYOR MUYUM?

Kanafani, gazetecilerin sorduğu bir soruyu yanıtlarken de, her şirketin eşit kurallar altında aynı derecede rekabet edebileceğini belirterek, “Vergilerle ilgili durum bütün ülkeler için geçerli. Türkiye’de faaliyet gösteren kurumlar, vergisini de ödemek zorunda. Hem faaliyet gösterip hem vergi ödenmemesi kabul edilir bir şey değil. Dünyada tüm şirketler için eşit şartlar olmalı. Türkiye’de faaliyet gösteren kurumlar, vergisini de ödemeli. Dışarıdan gelen de burada olan oyuncu da, aynı kurallara göre oynamalı. Ben şimdi New York’a gidip, 47. cadde’de baz istasyonu diksem olur mu” dedi.
TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ise, şirketin yeni dönem vizyonu “TTNET 360: Yeni Bir Müşteri Evreni” kapsamında iki yeni platformu hizmete sunduklarını açıkladı.

Fiyat kıyaslaması

İKİ yeni platform hakkında bilgi veren Kaya şunları anlattı: “Fiyat karşılaştırma kılavuzu ‘okacabukaca.com’ ve kendi servislerimizin online satışına ivme kazandıracağımız ‘ttnetcarsi.com.tr’ ile müşterilerimizin e-ticarete açılan kapısı olacağız. E-ticaret platformlarımız ile dijital ekosistemin gelişimine katkı sağlayacağız. İnternet tabanlı dijital platformlarda daha güçlü şekilde var olmaya devam edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!