Skoda Kamiq Özellikleri - 2022 Model Skoda Kamiq Fiyatı, Boyutları, Teknik Donanımları Ve Yakıt Tüketimi

Güncelleme Tarihi:

Skoda Kamiq Özellikleri - 2022 Model Skoda Kamiq Fiyatı, Boyutları, Teknik Donanımları Ve Yakıt Tüketimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 10:20

Sınıfının en geniş model seçenekleri arasında yer alan 2021 Skoda Kamiq, fiyat listesindeki indirimlerle gündemdeki yerini koruyor. Skoda Kamiq ise; 1.0 ve 1.5 litrelik benzinli motor seçenekleri ile günümüzde satışa sunuluyor. 400 litre bagaj hacmi bulunan bu modelin uzunluğu ise, 4241 milimetre olarak biliniyor. Skoda Kamiq özellikleri nelerdir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Skoda markasının crossover sınıfında bulunan yeni bir modeli daha bulunuyor. Aynı zamanda bu otomobil bu yaza damgasını vurmayı başardı.

Skoda Kamiq Özellikleri

Volkswagen grubuna ait olan MQB -A0 platformu üzerinde inşa edilen bu otomobil ise, şık, teknolojik, verimli ve konforlu yapısı ile dikkat çekiyor. Skoda Karoq ve Skoda Kodiaq ve arasında kalan bir model olan Kamiq, Fiat 500X, Peugeot 2008, Ford Puma, Seat Arona ile rekabet etmek için üretildi. Skoda Kamiq 2020 modeli ile çok merak ediliyor. Çünkü daha ulaşılabilir SUV arzusunun net ve güzel temsilcileri arasında yer alıyor. Otomobilin tasarımında sade ve modern bir anlayış bulunuyor. Skoda’nın çift parça far grubu ile standart bir pakette yer alan LED stoplar çok önemli ayrıntılar arasında yer alıyor.

Skoda Kamiq klima ve ekran detayları ile koltuk konforu çok sık merak ediliyor. Skoda Kamiq’in içine girdiğiniz zaman ferah ve geniş bir yaşam alanı ile karşılaşabilirsiniz. İşçilik kalitesi, yumuşak malzeme kullanımı, çok sade bir konsol tasarımı ise en çok dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Kalite algısı, kokpitteki malzeme dokusu, yaratmayı başarıyor.

Skoda Kamiq Boyutları

Skoda Kamiq boyutları ile de oldukça iddialı bir otomobildir. Çünkü hem küçük hem de oldukça iri bir görüntüye sahiptir. Bunu başarısının altında yatan en önemli sır ise perspektif bilimidir. Geniş bir yaşam alanı sunarken çok uzun olmaması nedeni ile esnek manevra ve kolay park kabiliyeti ve avantajını da bir arada sunuyor.

2022 Model Skoda Kamiq Fiyatı

Skoda Kamiq fiyatlarına baktığımız zaman çok rekabetçi bir fiyat listesi bizi karşılıyor. Aynı zamanda 1.0 TSi 115 HP turbo benzinli seçeneği ile Skoda Kamiq fiyatı da 197.600TL’ den başlıyor. Kiralık Skoda Kamiq fiyatları ise, aracın özelliklerine göre bazı farklılıklar gösterebilir. Aynı zamanda rent a car firmasının fiyatlandırma şekli de genellikle Skoda Kamiq kiralama fiyatlarına önemli ölçüde etki eder. Bunun yanında;

Haberin Devamı

1,5 TSi 150 HP Skoda Kamiq fiyatı ise, yaklaşık olarak 230.800 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

1,6 TSİ 115 HP dizel Skoda Kamiq fiyatı ise, 243.600 TL'den başlıyor.

2022 Model Skoda Kamiq Teknik Donanımları ve Yakıt Tüketimi

Biz, 1,6 TDi DSg şanzımanlı olan dizel Skoda Kamiq modelini teknik olarak da pek çok insan inceliyor. Hem teknik özellikleri hem de şık dış görüntüsü ile bu otomobil son yılların en dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor. Bu nedenle de pek çok insan bu araç modelini sıkça araştırıyor. Aynı zamanda fr dizel Kamiq almayı düşünenler için bu teknik özellikler iyi bir referans olabilir:

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı ve turbo motoru önde, enlemesine şeklinde konumlanıyor.

Silindir / Subap Sayısı: 4/16

Motor Silindir Hacmi: 1598 cc

Haberin Devamı

Dizel yakıt özelliğine sahiptir.

Maksimum Güç: 85 kW / 115 HP 3250 d/d

0-100 km/s Hızlanma: 10,4 saniye

Maksimum Tork: 250 Nm 1500-3250 d/d

Maksimum Hızlanma: 192 km/s

0-100 km/s Hızlanma: 10,4 saniye

Şanzıman Tipi: 7 ileri otomatik

Ortalama Yakıt Tüketimi: 100 km’de 4,2 litre

Aktarma: Önden çekişli

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!