Fiat Doblo ve Fiorino ödül aldı

Güncelleme Tarihi:

Fiat Doblo ve Fiorino ödül aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 10:14

İtalyan üreticinin Türkiye'de ürettiği ticari araç ikilisi Doblo ve Fiorino'ya İngiltere'den iki ödül geldi.

Haberin Devamı

Fiat, kazandığı ödüllere yenilerini ekledi. İtalyan üreticinin Türkiye'de ürettiği ticari araç ikilisi Doblo ve Fiorino'ya İngiltere'den iki ödül geldi. Her iki aracın da uzun süredir üretiliyor olması bu ödüllerin değerlerini artırıyor. Yavaş yavaş yaşlanmalarına rağmen Fiat'ın hafif ticari araçları, rekabetin içerisinde iddialı konumlarını korumaya devam ediyor.

Tofaş'ın Bursa'da bulunan fabrikasında üretilen ikiliden Doblo Cargo, dünyanın önde gelen ticari araç dergilerinden biri olan What Van? tarafından düzenlenen organizasyonda üst üste ikinci defa “Yılın Hafif Ticari Vanı” ödülünü kazanırken Fiat Fiorino Cargo da “Yılın Küçük Ticari Vanı” ödülüne layık görüldü.

Fiat ticari modellerine ödül
 
What Van? editörü James Dallas, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Hem çok yönlü hem de pratik bir araç olan Fiat Doblo Cargo, en iyi hafif van olmaya devam ediyor. Fiat Fiorino’nun ise tutumlu ve modern motorlarıyla şehir merkezli her kullanıcı için anlamı son derece büyüktür.” şeklinde demeçler verdi.

Türkiye hafif ticari araç pazarında da başarılı yere sahip olan ikiliden Fiat Doblo Cargo, standart, uzun şasili maxi ve uzun şasili yüksek tavan maxi XL olmak üzere 3 faklı gövde seçeneği sunuyor. 2.2 metre ile 3.4 metre arasında değişen taşıma bölümü uzunluğu, yüksek tavan versiyonunda 5.400 litreye varan yük bölümü hacmi ve 1 ton istiap haddine sahip olan Doblo Cargo verimli motor seçenekleriyle de öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Fiat ticari modellerine ödül

Fikri mülkiyet hakları Tofaş’a ait olan, Türk mühendis ve işçilerinin imzasıyla hayata geçirilen Minicargo projesinin Fiat markalı yüzünü temsil eden Fiorino’nun Cargo modeli ise 2.800 litreye varan yükleme hacmi ile boyutlarından beklenmeyen pratiklik sunuyor. Ayrıca her iki aracın da binek versiyonları bulunuyor.

Ferrari ve Aston Martin’in başı dertte tarafından hazırlanmıştır.

 

 

Ömer Burhanoğlu “Otonom araçların üretimini Türkiye’ye çekmek, gelecek adına iyi bir fırsat” | Ofis Dışında

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!