Audi A7 Özellikleri - 2022 Model Audi A7 Fiyatı, Boyutları, Teknik Donanımları Ve Yakıt Tüketimi

Güncelleme Tarihi:

Audi A7 Özellikleri - 2022 Model Audi A7 Fiyatı, Boyutları, Teknik Donanımları Ve Yakıt Tüketimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 10:12

Audi A7, otomobil markaların arasından en çok tercih edilen ve araştırması yapılan markaların arasında yer almaktadır. İhtiyaca yönelik tüketicilerin tercih ettiği, konfor ve ebatlar ile ilgi çekmeyi başarmıştır. Audi A7 teknik özellikleri nelerdir? Audi A7 fiyat aralıkları nedir detayları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Audi, dünyaca ünlü ve kendi kanıtlamış araç markalarının arasında lider marka olarak devam etmektedir. Audi marka, çoğu araç kullanıcısı tarafından yüksek talep görülen ve son teknolojik gelişmelere anından ulaşma imkanı sağlayan özellikleri, bünyesinde taşıyan bir marka haline gelmiştir. Alman menşei olan Audi, çok eski yıllara dayanan üretim kapasitesi ve kaliteli hizmet ile kendinden bahsettirmeye devam etmektedir.

Audi A7 Özellikleri

Audi gelişen teknoloji ve konforlu sürüş keyif imkanı sunmak için, her geçen gün kendisini daha da güncelleyen ve verilerini geliştiren bir marka haline gelmiştir. Audi A7 bazı özellikleri aşağıda yer almaktadır.

Motor hacmindeki kuvvetli çekiş gücü sayesinde 340 beygire kadar motor özelliği sağlamaktadır. Araçların en önemli bölgesi olarak motor bölümü, ne kadar kuvvetli ve çekiş kuvvetli yüksek ise araç zorlanmadan ve az yakıt ile yokuş ve zorlu kış şartlarından kurtulma imkanı sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Audi A7 motor gücünün yüksek olması saatte 250 kilometre hız yapabilme imkanı sağlamaktadır. Söz konusu 250 kilometre hız hafife alınmayacak oldukça yüksek hız limitleri arasında yer almaktadır.

Audi A7 en büyük diğer markalardan ayırt edilebilen özelliği, bagaj hacminin yok yüksek derece olması ve 535 litre gibi yük kapasitesine sahip olmasıdır. Bagaj kapasiteleri, tatil turizm dönemlerinde ve çocuklu aileler tarafından, birçok eşyaların koyulduğu ve daha rahat seyahat yapabilme imkanı sağlayan bir bölüm olarak geçmektedir.

Audi A7 dizel motor seçeneği ile az yakıt ve çevre dostu olarak kullanıcılarına yardımcı olmaktadır. Dizel motor seçeneği, turbo destekleyici ile birlikte kullanıcıların kolay ivme kazanma imkanı sağlamaktadır.

Motor gücünün yüksek olması 0-100 km arası hızlanma süresinin ortalama 5,3 ve 5,6 olarak geçmektedir.

2022 Model Audi A7 Fiyatları,

2022 Modelin ilk yarısında Audi A7 ilk beğenilerini almaya başarmıştır. Değişen doları kuruna bağlı olarak Audi A7 fiyatları ortalama, 2,400,000 olarak geçmektedir. Fakat dolar ve taleplerde görülen değişmelere bağlı olarak anlık fiyat değişimleri yaşanmaktadır. Bazı tip araç satın alınırken araç fiyatının dışında belirli aksesuarlar fiyat değişiminde etkili rol oynamaktadır.

2022 Model A7 Boyutları

Uzunluk : 4939 mm
Genişlik : 1886 mm
Yükseklik : 1457 mm


2022 Model A7 Teknik donanım

Audi A7 aracının söz konusu teknik donanımları oldukça fazladır. Konforu ve güvenli sürüş keyfi sunan Audi, bazı önemli teknik donanım bilgilere yer vereceğiz.

Haberin Devamı

Elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı ve hafızalı yan aynalara sahip olması

Akıllı anahtar teknolojisi

Hız sabitlenme sistemi olması ile yakıt tasarrufunun sağlanması

Yeni son dönemlerde gelen şeritten ayrılma uyarısı sistemi, birçok kazalara karışma riskini ortadan kaldırmaktadır.

Elektrik açılır ve kapanır bagaj kapağı

Elektromekanik servo, yüksek donanımlı direksiyon sistemi

AdBlue tank toplam (24 litre)

Gevşek bijon uyarı ve ikaz sistemi

Telefon LTE desteği

2022 Model A7 Yakıt tüketimi

Audi A7, yeni motor teknolojisi ile şehir içi yakıt tüketimi 100 kilometre ortalama 6,2 litre olarak verilere yansımıştır. Şehir dışı ise 100 kilometre ortalama 5,2 litre olarak geçmektedir. Aracın söz konusunu ağırlığı ve birçok teknik özellikleri ortaya konulması halinde yakıt tüketiminin oldukça az olması, çoğu araç kullanıcısının ilgisini çekmeyi başarmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!