‘Otobüs ve midibüs için finansman desteği’

Güncelleme Tarihi:

‘Otobüs ve midibüs için finansman desteği’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2023 07:00

TEMSA ve ALJ Finans, ticari araç pazarında tüketicilerin finansmana erişimini kolaylaştırmak amacıyla TEMSA Finans uygulamasını hayata geçirdi.

Haberin Devamı

TEMSA’nın Türkiye’deki tüm otobüs ve midibüs yetkili satıcılarını içeren anlaşma kapsamında, müşteriler TEMSA markalı otobüs ve midibüs alımlarında banka kredisi dışında bir alternatife sahip olacak. TEMSA müşterilerine, alacakları araçlar için farklı tutar, oran ve vadelerde rekabetçi finansman çözümleri sağlanacak.

‘HAREKET KATACAK’

İşbirliğinin detaylarını anlatan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, şunları söyledi: “ALJ Finans ile hayata geçirdiğimiz TEMSA Finans ile finansman konusunda alternatif sunuyoruz. Müşterilerimizin finansmana erişimini kolaylaştırarak, aslında hem ticari araç sektöründe bir hareketlilik yaratılmasına hem de müşterilerimizin filolarını yenilemelerine ve bu sayede çok daha çevreci araçları yollara çıkarabilmelerine olanak sağlıyoruz. TEMSA Finans’ın sadece bir finansman projesi olarak değil; dokunduğu farklı alanlarla bir sürdürülebilirlik ve mobilite projesi olduğuna inanıyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!